Lányok, szerintetek hogy nézek ki? :D
2011. júl. 4. 13:32
21/30 A kérdező kommentje:
nem kötekedést kértem ha balhé kell élőbe csináld azt majd jól leütnek fejsze nyéllel mint ahogy te vagy kemény ;)de ha nagyon akarod énis megoldhatom
2011. júl. 4. 15:19
22/30 anonim válasza:
Jaj :S Én megnéztem a képeket,akartam is hsz-st írni,de aztán beleolvastam a kommentekbe és már nem tudok koncentrálni arra,hogy hogy nézel ki,egyszerűen csak végtelenül taszítónak érzem ezt a stílust,amit alkalmazol. Mindegy hogy nézel ki,ha ekkora az arcod,talán előbb a belső tulajdonságaiddal foglalkozz,ne a külsőddel.
De csak hogy ne offoljak annyira: szerintem tök átlagos vagy,minden második ember így néz ki,a stílusod nem egyedi. Alapvetően egyáltalán nem tetszik.
23/30 anonim válasza:
partyszemüveg. :DDD (Y) amugy nekem bejössz, aranyos fejedvan. :D
24/30 anonim válasza:
ez a gyerek nincsen kigyúrva, csak alátámaszt
25/30 anonim válasza:
jah, most nézem a 2. képedet, fú de rusnya fejed van, egyébként bárki így nézne ki, ha alátámasztana
26/30 anonim válasza:
Nevetésre ingerelt azonnal, amint megnyitottam a képed: ez a májerkedő beállás, hogy mutogasd az izmaidat, kacagnivaló. A kakasséró meg a szemüveg egyenesen röhejes.
27/30 A kérdező kommentje:
igen? akkor a qva annyát mindenkinek xD
2011. júl. 5. 19:34
28/30 anonim válasza:
Az állatkertből nem biztos hogy kiengednének...szal csak óvatosan...
29/30 anonim válasza:
eléggé b*zis vagy. bocs, te írtad, hogy jöhet hideg kritika is:) aztán meg ha jön, mindenkinek az anyját szidod. Nagy lehet az intelligencia hányadosod :)
30/30 A kérdező kommentje:
baszod több mint 3 :D
2011. júl. 6. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!