Hogy tetszik a "Szimonetta" név?
Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságok jutnak eszedbe arról akit így hívnak?2011. júl. 3. 19:35
11/31 anonim válasza:
Nagyon tetszik, szerintem szép.
12/31 anonim válasza:
Lehet, hogy nem túl egyszerű név, de én még nem találkoztam olyan cigánnyal, akit így hívtak, egyet értek a kérdezővel, ott inkább mennek a Dzsenifer, Dzsesszika, Vanessza nevek...:-D
Hozzám nem áll közel ez a név, de szerintem nem csúnya egyáltalán:-)
13/31 anonim válasza:
hát a facebookon a tükörpózolós ribik nagy részének Szimi meg Szimike a neve
14/31 A kérdező kommentje:
ma 13:41 nabumm :D Ezt sajnálattal hallom :)
Köszi mindenkinek a válaszokat,de várok még továbbiakat! :)
2011. júl. 4. 17:38
15/31 anonim válasza:
téged amúgy így hívnak? csak mert te se tűnsz egy agysebésznek
16/31 A kérdező kommentje:
Köszi,édes vagy :) Veled volt már pár vitám ,így tapasztalatból mondom,hogy te sem vagy egy észlény,provokálni viszont szeretsz azt látom. :D De amúgy aranyos,hogy így igyekszel. :) Csak kicsit óvatosabban szűrd le ,hogy ki mennyire buta szerinted. Megkérdezhetem mi alapján döntötted el így rólam?:D
2011. júl. 4. 18:14
17/31 anonim válasza:
igen? :D te vagy az a 78%-os? amúgy nem tudom...egyszerűen a kommentjeidből
18/31 A kérdező kommentje:
Nem,az nem én vagyok. :D Akkor ezek szerint nem csak velem csinálod ezt. :D De egyszer már kölcsönösen leh*lyéztük egymást,szóval ezen már nem is csodálkozom. :) Konkrétan az a vád még nem ért ,hogy buta vagyok. De ahogy érzed. :) Mondjuk azért még mindig nem értem miből szűrted le,nem írtam semmi negatívat.
2011. júl. 4. 18:21
19/31 anonim válasza:
de mikor vitáztunk és mivel kapcsolatban? :D kíváncsi vagyok, mert pár embrerrel már vitáztam ezen az oldalon :D amúgy nem írtam én h buta vagy...csak az a "na bumm"-os kommented nem tetszet.
20/31 A kérdező kommentje:
Oké,értelek. A kérdésre vagy a témára konkrétan nem emlékszem,de valamiben nem értettünk egyet,én írtam egy hangulatjelet ,amiből leszűrted ,hogy retardált vagyok,én meg a véleményed alapján gondoltam ,hogy idióta vagy. Aztán megbeszéltük,hogy egyikünk sem h*lye. Úgy emlékszem ,hogy te voltál,és most még biztosabb vagyok ebben,mert megint ezen akadtál fent. :D Alapból megkaptam már párszor ,hogy túl komolyan írok ,meg "okoskodom" csupán azért,mert nem használtam ilyeneket. Most van egy-két "zizim",ez a bumm-os dolog is csak úgy jött. De nem vagyok tinisuna. :D
2011. júl. 4. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!