Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Méregtelenített már valaki...

Méregtelenített már valaki közületek? Léböjt kúrára gondolok.

Figyelt kérdés

Leírnátok(vagy linkelnétek)a receptet és azt,hogy milyen hatással volt a szervezetetekre?Jobban éreztétek utána magatokat?Meddig csináltátok a kúrát?

Negatív hatásai voltak?

Már nutánaolvastam,de személyes tapasztalatok érdekelnének.

2011. júl. 3. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem nincs különösebb receptem, de én úgy csináltam, hogy elkezdtem csak zöldséget gyümölcsöt enni 2-3 napig, utána itthon gyümölcscentrifugával készítettem gyümölcslevet, amit fele-fele arányban kevertem ásványvízzel úgy ittam meg (vannak kerti zöldségeink, gyümölcsök, illetve piacon vásároltam még hozzá házilag termesztettet nénitől). Emellé méregtelenítő teakeveréket ittam csak. Ezt 2 napig csináltam, mivel úgy tudom, hogy lébjtöt nagyon káros sokáig csinálni, mivel megterheli a szervezetet, az meg nekem nem volt célom. Gyümölcsléből én mindenfélét ittam, tehát tartalmazott rostot és gyümölcscukrot is, dehát ez nem is fogyókúra... Utána még 2 napig csak zöldséget gyümölcsöt ettem. Szóval ez így összesen 1 hét méregtelenítés, méregtelenítő teát végig iszogattam. Én szerintem ez így egészséges, és jól éreztem magam tőle. A fokozatosság mindenképpen nagyon fontos, annak nem teheted ki magad, hogy hirtelen egyszercsak ne egyél semmit.
2011. júl. 3. 18:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Már 3 napja több folyadékot iszok(gyümölcslé,ásványvíz)és kevesebet eszek,leginkább gyümölcs,zöldség.Fokozatosan szeretnék áttérni.Köszönöm a válaszod mégegyszer!
2011. júl. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!