Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vegyek-e részt egy ilyen...

Vegyek-e részt egy ilyen szépségversenyen férfi létemre?

Figyelt kérdés
A barátnőm szülőfalujában vasárnap falunapot tartanak, ahol rendeznek férfi lábszépségversenyt. A barátnőm mindenképp be akar engem nevezni, mert - mint mondja - szerinte bombajó lábaim vannak. Én nyáron szívesen veszek fel rövidnadrágot, nem szégyellem a lábaimat, de attól kicsit most parázok, hogy egy színpadon kb. 200- 250 ember előtt combtőig érő rövidnadrágban parádézzak, miközben mindenki a lépegetőimet bámulja. Bevállaljam a dolgot a barátnőm (és a buli) kedvéért, vagy inkább ne?
2009. márc. 28. 09:14
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem vállald. Most miért ne? Mi baj lehet? Hogy megnyered? Ha magad is szépnek (vagyis nem csúnyának) tartod a lábad, akkor hajrá.
2009. márc. 28. 09:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ne viccelj, miért ne? ettől nem leszel meleg ne aggódj :-)

ha nézel tv-t, a viva tv-n ugye volt vagy van is még nemtom, kifejezetten "sexy vag ynem sexy" műsor csakis fiúknak.

Sőt mi több, nekem egyik volt gimis osztálytársam valami országos fiú-modellversenyt nyert meg egyik évben. Szerintem nincs ebben semmi különös, fiúk/férfiak miért ne lehetnének úgymond szépek, csak hát ezt férfiasságra értve persze ... Nem egy modellstúdió van aamelyik kifejezetten csakis fiúkkal foglalkozik, én nemtom miért merült fel a gondolat benned, hogy nem akarsz ... mitől tartasz? Egy fiú úis lehet fiúsan izgató nyilván.

Úgyhogy simán !!!!!!!!!

2009. márc. 28. 09:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nevezz be. még ha nem is leszel helyezett, jó buli lesz! ha lebőgsz, legfeljebb este lesz min röhögni a haverokkal:D fogd fel poénnak.
2009. márc. 28. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
én biztos beválalnám a helyedbe:) majd mond el h sikerült:P
2009. márc. 28. 17:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Na jó, bevállalom, de ha kiröhögnek, én soha többé nem veszek fel rövidgatyát.
2009. márc. 29. 00:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Ú erre nem számítottam. Én egyáltalán nem vagyok maradi, de szerintem ne...

Mármint a pasik körében nem megszokott az ilyen, a hetero haverjaid valószínűleg szétröhögik magukat rajtad... vagy neked nem ilyen kötekedős-beszólogatós-csipkelődős baráti köröd van?

Hány éves vagy?

Különben ha benevezel se nagy dolog, de én a buli kedvéért nem csinálnék hülyét magamból, max ha nagy a nyeremény és önálló döntés.

De ha te ilyen vidám, bevállalós vagy akkor hajrá, vágj bele.

2009. márc. 30. 00:18
 7/8 anonim ***** válasza:
az előbb arra nem számítottam, hogy mindenki azt mondja vállald be :)) mind1.
2009. márc. 30. 00:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Végül bevállaltam és második helyezett lettem tizenkilenc résztvevőből, ráadásul majdnem én voltam a "legöregebb", hisz a húszas éveim végén járok, míg a többi résztvevő 18-19 év körüli volt. Jó hangulatú, mókás verseny volt, és a barátnőm barátnői azt mondták, irigylik a kedvesemet a szép lábú vőlegényéért. :-)
2009. márc. 30. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!