Vegyek-e részt egy ilyen szépségversenyen férfi létemre?
ne viccelj, miért ne? ettől nem leszel meleg ne aggódj :-)
ha nézel tv-t, a viva tv-n ugye volt vagy van is még nemtom, kifejezetten "sexy vag ynem sexy" műsor csakis fiúknak.
Sőt mi több, nekem egyik volt gimis osztálytársam valami országos fiú-modellversenyt nyert meg egyik évben. Szerintem nincs ebben semmi különös, fiúk/férfiak miért ne lehetnének úgymond szépek, csak hát ezt férfiasságra értve persze ... Nem egy modellstúdió van aamelyik kifejezetten csakis fiúkkal foglalkozik, én nemtom miért merült fel a gondolat benned, hogy nem akarsz ... mitől tartasz? Egy fiú úis lehet fiúsan izgató nyilván.
Úgyhogy simán !!!!!!!!!
Ú erre nem számítottam. Én egyáltalán nem vagyok maradi, de szerintem ne...
Mármint a pasik körében nem megszokott az ilyen, a hetero haverjaid valószínűleg szétröhögik magukat rajtad... vagy neked nem ilyen kötekedős-beszólogatós-csipkelődős baráti köröd van?
Hány éves vagy?
Különben ha benevezel se nagy dolog, de én a buli kedvéért nem csinálnék hülyét magamból, max ha nagy a nyeremény és önálló döntés.
De ha te ilyen vidám, bevállalós vagy akkor hajrá, vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!