Mit gondoltok egy olyan 18 éves szép lányról, aki mindennap fürdőruhás fotókat rak fel magáról a netre?
hát az egy undorító r*banc...
utálom az olyat, h fel push up-olják a mellüket,szoliba járnak minden héten,műszempilla és a sok mű cucc aztán azt mondják a srácok h : úúúúúúúúúúúúúúúúúú dejó csaj....de abba nem gondolnak bele h ha minden csaj ennyire mű lenne, akk mindenki"úúúúúúúúúde jó csaj" lenne...
szegény lány lehet hogy csak szeretethiányos és így szeretné magára vonni a figyelmet?! esetleg más egyéb okból teszi, de lehet hogy szimplán csak kelleti magát. ki tudja.
mindenesetre most, hogy ezt közölted remélem jobb lett.
Már ne is haragudj, de nem kötelező neked azt nézni, hogy ő mit rak fel magáról, és mit írnak rá. Szerintem igenis féltékeny vagy arra, hogy ő fiatalabb, szebb és sok bókot kap. 25 évesen már nem ezzel kéne foglalkoznod. Szerintem az szánalmasabb, hogy csak azért teszel fel egy kérdést, hogy nyugtasd a lelki világod! Sosem értettem az ilyen embereket. Felőlem válaszolhatsz, és le is pontozhatsz, de hogy el nem olvasom a további hozzászólásokat az is biztos! Mert én meg ezt írnám ki:
"Mit gondoltok egy olyan 25 éves lányról, aki mindennap más csajok képét lesegeti a neten, és még fel is van rajta háborodva?!" Másik: Mi az, hogy LETÖRÜLTEM? :D Magyar ember vagy te?
hát nemtudom személy szerint engem is zavarna ha az ő popsiát nyalná az egész face.=/
jelen esetben mindenkinek megvan a maga véleménye ki így ki úgy.
de énis a kérdezővel értek egyet.
mellesleg a letörültem-hez nemhiszed kedves uccsó válaszoló hogy a billentyűzeten közel van egymáshoz a két gomb és félrenyomott.??
veled még nem fordult elő? ;)
önbizalom hiány, a nagy f*szt!
csak úgy megemlíteném h én tényleg önbizalomhiányos vok, mégsem válok emiatt műcsajjá aki egy k*rva!
asszem elmondtam a véleményem a téves gondolkodásról, és a csajról egyaránt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!