Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan 18...

Mit gondoltok egy olyan 18 éves szép lányról, aki mindennap fürdőruhás fotókat rak fel magáról a netre?

Figyelt kérdés
Már undorom van a sok nyálas csajozós bóktól amit a hölgyemény kap, és minden nap vele van tele az egész facebookom, és minden egyes bókot megköszön. Már nem bírtam tovább, inkább letörültem az ismerőseim közül. Most komolyan egy műszempillás, műkörmös, push-up-os csaj kell a pasiknak, aki mutogatja magát és csak 18 éves?
2011. júl. 2. 17:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

hát az egy undorító r*banc...

utálom az olyat, h fel push up-olják a mellüket,szoliba járnak minden héten,műszempilla és a sok mű cucc aztán azt mondják a srácok h : úúúúúúúúúúúúúúúúúú dejó csaj....de abba nem gondolnak bele h ha minden csaj ennyire mű lenne, akk mindenki"úúúúúúúúúde jó csaj" lenne...

2011. júl. 2. 18:05
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
jaja manapság az ilyenekre buknak...
2011. júl. 2. 18:09
 13/24 anonim ***** válasza:
azért mert rohadtul önbizalomhiánya van és mivel normális pasi nem áll le vele így pasija sincs (feltételezem, ha lenne normális(!) pasija akkor már rég vagy a csaj szokott le volna az ilyesmiről vagy az összes pasit kiherélte volna aki odaírt a képeihez)és ebben éli ki magát. meg ezzel is meg akarja mutatni a többi nőneműnek, hogy ő mennyivel értékesebb, mindenki más szar. :D nekem is vannak ilyen ismerőseim (a sok sminktől meg említett dolgoktól)- ettől függetlenül rettentően igénytelen, és közönséges képekkel (értsd: nyakba kötve a mell, persze úgy h már a mellbimbója is kilátszik, 5 kiló vakolat) megoldottam azzal hogy letiltottam a faliújságról. take it easy. :D
2011. júl. 2. 19:03
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez még haggyán..nekem van egy fiu ismerősöm, aki azt hiszi magáról,hogy ő egy nagy macso, és az egész fb-om azzal van tele, hogy naponta több 100 lánynak odairja, hogy, huu de szép vagy! Szexi vagy! UUhh.most szerelmes lettem..Folyamatosan ezeket olvasom..eddig nem töröltem, de azt hiszem, most már fogom..
2011. júl. 2. 19:09
 15/24 anonim ***** válasza:
42%

szegény lány lehet hogy csak szeretethiányos és így szeretné magára vonni a figyelmet?! esetleg más egyéb okból teszi, de lehet hogy szimplán csak kelleti magát. ki tudja.

mindenesetre most, hogy ezt közölted remélem jobb lett.

2011. júl. 2. 19:45
 16/24 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már az álszent dumát... -.-
2011. júl. 2. 20:14
 17/24 anonim ***** válasza:
30%

Már ne is haragudj, de nem kötelező neked azt nézni, hogy ő mit rak fel magáról, és mit írnak rá. Szerintem igenis féltékeny vagy arra, hogy ő fiatalabb, szebb és sok bókot kap. 25 évesen már nem ezzel kéne foglalkoznod. Szerintem az szánalmasabb, hogy csak azért teszel fel egy kérdést, hogy nyugtasd a lelki világod! Sosem értettem az ilyen embereket. Felőlem válaszolhatsz, és le is pontozhatsz, de hogy el nem olvasom a további hozzászólásokat az is biztos! Mert én meg ezt írnám ki:

"Mit gondoltok egy olyan 25 éves lányról, aki mindennap más csajok képét lesegeti a neten, és még fel is van rajta háborodva?!" Másik: Mi az, hogy LETÖRÜLTEM? :D Magyar ember vagy te?

2011. júl. 2. 20:22
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

hát nemtudom személy szerint engem is zavarna ha az ő popsiát nyalná az egész face.=/

jelen esetben mindenkinek megvan a maga véleménye ki így ki úgy.

de énis a kérdezővel értek egyet.

mellesleg a letörültem-hez nemhiszed kedves uccsó válaszoló hogy a billentyűzeten közel van egymáshoz a két gomb és félrenyomott.??

veled még nem fordult elő? ;)

2011. júl. 2. 21:05
 19/24 anonim ***** válasza:

önbizalom hiány, a nagy f*szt!

csak úgy megemlíteném h én tényleg önbizalomhiányos vok, mégsem válok emiatt műcsajjá aki egy k*rva!

asszem elmondtam a véleményem a téves gondolkodásról, és a csajról egyaránt:D

2011. júl. 2. 21:48
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam, hogy nem csak én gondolom így.
2011. júl. 3. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!