Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen táskát ajánlasz jövőre...

Milyen táskát ajánlasz jövőre a suliba?

Figyelt kérdés

8.-ba megyek, ezért tágas táska kellene. Lehet válltáska is, de lehet háti is. :) Ha valaki hátitáskát linkel, akkor olyan kellene ami egy kicsit laza, szóval nem ilyen nagyon kocka alakú. Lényeg hogy szép/divatos legyen. Előre is köszi ^^

14/L

2011. júl. 2. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
2011. júl. 2. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

nekem ez is tetszik,de inkább olyan napokra ajánlott,amikor nincs nálad sok könyv,ami lehúzza a vállad,nem egészséges

[link]

2011. júl. 2. 11:23
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Még van kér hónap a nyárból, inkább élvezd! ;)

Amúgy nekem ezek tetszenek:

[link]

[link]

2011. júl. 2. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

11:27-es

a 2. linked nem éppen egy nyolcadikosnak való suliba,az 1. jó

2011. júl. 2. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

11:27-es vagyok!

Nekem tetszik, sok lánynak ilyen van már! ;) Szerintem nem túl kihívó, mégis aranyos, és divatos! Ha a kérdezőnek nem tetszik, akkor nem vesz ilyet! ;)

Üdv! ;)

2011. júl. 2. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem is tetszik,nem azért nem ajánlom,hanem ebbe szinte semmi nem fér bele,tankönyvek,füzetek,stb.meg jó kis gerincferdülése lesz,ha 1 vállán cipeli a súlyt...lehet ilyen táskája,ha tetszik neki,de ne a suliba hordja,max ha kevesebb tancucc kell néhanapján...
2011. júl. 2. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

11:44-esnek!

Jó, hát ebben igazad van! ;) A könnyebb napokra elviheti magával, de lehet, hogy tényleg jobb lenne az első! :)

2011. júl. 2. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:

köszi :) 11:44-es vagyok

24/N

2011. júl. 2. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:

11:27 nkm tetszik,énis suli táskát keresek,csak gimire.

elhiszem hogy egy könyvesboltnyi könyv nm fér bele,de érdekes módon mindenki még belepakolta,ami aznapra kellett neki-.-

2011. júl. 2. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!