21/39 anonim válasza:
Hú itt rondább,mint a másikon :S
22/39 anonim válasza:
ez a kép is jó, itt jobban látszik a haja és az arca. az alakja az eddig is tetszett, most hogy már látni az arcát, hát az arca is. jó csaj.
23/39 anonim válasza:
Az alakja szép:)
De a feje...phúúú:)
Hát az alakja se kárpótolna érte,pedig tényleg jó.
24/39 anonim válasza:
Bárcsak ilyen jó alakom lenne :-D
26/39 anonim válasza:
Arca félelmetes, az alakja a 2. képen jó, de az első (hátulról) nagyon kis semmilyen. Nem a dereka hájas, hanem alul mintha összecsapták volna. Se csípő, se fenék, mint egy 10 éves kislány.
27/39 anonim válasza:
Az alakja nagyon jó, mondhatni kifogástalan, de a feje... xD az teljesen leviszi a színvonalat. Nagyon de nagyon csúnya :S
28/39 Csillámka válasza:
Arca 50 éves, teste tényleg 10. Nem sok nőiesség szorult bele. :( Furcsa hogy sokaknak ez a fejletlen test jelenti a tökéletest egy felnőtt embernél.
29/39 Csillámka válasza:
Mármint teste 10 éves szintű, nem 10 pontos. :D
30/39 anonim válasza:
hát nem tudom...nekem tök bejön...szerintem csinos lány:):):) jó az alakja:):):)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!