Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen fürdőruhát hol keressek?...

Ilyen fürdőruhát hol keressek? (holnap megyek vásárolni) [kép lent]

Figyelt kérdés

[link]

[link]

és még annyit hogy szerintetek ez a fazon jól áll egy kismellű lánynak? mert valljuk be mellem az nincs :D

2011. jún. 30. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
New Yorker. Szerintem igen, kis mellűeknek tökéletes ez a fazon:)
2011. jún. 30. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Azt mondják, hogy ezek állnak jól a kis mellü lányoknak bár én nem értek hozzáXD de ha nem találsz sehol akkor ajánlom a webáruházakat:D mert hogy én nem vagyok egy nagy plázásDX
2011. jún. 30. 23:04
 3/6 anonim válasza:
63%
ha csökkenteni akarod az amúgy is kis melled méretét, akkor természetesen ok..ezek a fazonok az egészén kicsinél nagyobb és kerek mellekre vannak kitalálva inkább.. a kis mellre a legjobb a push-up-os, esetleg szivacsos felsőrész!..persze ciki tud lenni sokszor, ha strandon kijössz a vízből és konkrétan ki kell csavarni..mindenesetre a lényeg, h azt tartsd szem előtt vásárláskor, h kiemelni akarod, v formálni akarod a melleid; vagy csak szimplán szereted a fiús alkatod(mondjuk mert még fiatal vagy és nem érdekel annyira:))..egyébként a színes(tehát nem egy színű darabok) is nagyítanak optikailag..nézz jól szét!!
2011. jún. 30. 23:15
 4/6 A kérdező kommentje:

első kettő köszönöm szépen a válaszokat! :)

3. nem szeretem ezt a szarkasztikus stílust, normálisan is leírhattad volna! de azért neked is megköszönöm hogy válaszoltál. egyébként 16 éves vagyok és gyűlölöm a fiús alakom :) (elég súlyos önértékelési zavarokkal küzdök de ezt csak mellékesen tettem hozzá)

2011. jún. 30. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez pont jó kis mellre, ha van benne szivacs! :)

Én a Tescóban is láttam ilyesmiket. Vagy fehérneműboltban nézz körül, de biztos találsz bármyielyik plázában is. :)

2011. júl. 1. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

New Yorker,Tesco

És ez direkt kis mellűeknek van..

2011. júl. 1. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!