Fiúk! Nektek bejön az ilyen alak?
Örülök neki!:D
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.nem azt írtam,hogy 30 kg-val több vagyok,csak annyit,hogy szélesebb a csípőm,ergó a derekam vékonyabb....
Most komolyan nem értem mit vagytok így oda...nem azt írtam,hogy teljesen más!!!Különben meg a Kimnek is homokóra alakja van,meg nekem is.Nem azt mondtam,hogy 3x nagyobb fenekem van,és sokkal kisebb mellem.Kim is 160 cm,én is annyi vagyok.Most mit nem bírtok elképzelni egy szélesebb csípőm,vékonyabb derekon,meg picit kisebb melleken????
Jó mindegy,hagyjuk,kár is volt feltenni a kérdést....
hát épp megválaszoltad kedves kérdező, ugyanis az alakot nagy részben a mell, csipő, derék határozza meg, max. még a comb - nem kicsit vékonyabb Neked?? :)
szóval, ha mindháromban kicsit is más vagy, valószínűleg a teljes alakod nem ilyen, mint ennek a lánynak
nekem is olyan alakom van mint neked kérdező:D amúgy úgy értette kedves akadékoskodó válaszolók, hogy kim kicsit husibb, és hogy ez még jó-e? de mivel kimnek nagyok a mellei és lehet hogy ez a hímnemű válaszolók válaszában tükröződött volna, hozzátette hogy a melle azért kisebb..
és nekem tetszik ez az alak, de a mell sokat dob rajta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!