Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagy nem (képpel)?

Szép vagy nem (képpel)?

Figyelt kérdés

Nem én vagyok facebookon találtam egy csaj képét kíváncsi vagyok,hogy az ilyenek számítanak-e szépnek mostanában...

[link]

2011. jún. 29. 12:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem lenne csúnya, csak elég bamba képet vág, nem ismerem, de sztem élőben szebb
2011. jún. 29. 13:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod hogy egy embernek az engedélye nélkül fölrakni nyilvános oldalra a képét nem szabad?
2011. jún. 29. 13:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Elég randa szegénygém..De a suliban biztos menő lesz, a tiniknél sajnos ez számit szépnek.
2011. jún. 29. 13:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Egyeltalán nincs sok smink rajta :) Amúgy a kevés smin csak széppé teszi az arcot, mondjuk ez előnytelen neki.

Amúgy nem ronda lány, csak előnytelen a fotó meg a smink.

2011. jún. 29. 14:25
 15/22 anonim ***** válasza:
ha mosolyogna szép lenne. egyáltalán nem az esetem, de szerintem akkor is szép lány.
2011. jún. 29. 15:03
 16/22 anonim ***** válasza:
sztem se szép
2011. jún. 29. 15:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Úgy látom elég sok ismerőse van itt az oldalon, nem lennék a helyedben, ha az IP címed bemérésével mondjuk rájönnének, hogy ki vagy....mivel visszaéltél a képével, és a beleegyezése nélkül tetted fel egy olyan oldalra, ahol többen is látják...
2011. jún. 29. 16:01
 18/22 anonim ***** válasza:

hát mivel már kirakta a facebookra ahol már vagy több millióan látták,szerintem nem nagy gond

amúgy szerintem ronda,tényleg nagy a szeme és talán az orra is meg szerintem mehetne neki egy frufru,és szerintem barna hajjal jól nézne ki

2011. jún. 29. 17:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem tök szép:)
2011. jún. 29. 22:12
 20/22 anonim ***** válasza:

"hát mivel már kirakta a facebookra ahol már vagy több millióan látták,szerintem nem nagy gond"

Nem úgy működik az, hogy csak úgy találok egy képet, aztán azt csinálok vele, amit akarok...

2011. jún. 29. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!