Miért hiszik azt a tizenévesek, hogy a piercingektől lesz
egyedi a megjelenésük?
Figyelt kérdés
Nem provokációnak szántam a kérdést, sőt lehet én tévedek ezzel kapcsolatosan, de szerintem nem a piercingektől lesz egy ember stílusos és egyedi. Mármint az öltözködése, megjelenése. Más téma az agyontetovált, szétpiercingezett skate-punk, punk stb ember, akinek tényleg a megjelenéséhez tartozik a piercing, de ott sem ez határozza meg az összképet. Nekem is volt piercingem, de egészségügyi okok miatt ki kellett szednem, hónapokig hiányzott, de már túltettem magam rajta :) De én mindig is egy kiegészítőként tekintettem rá, pedig nem mindennapi volt, az biztos. Remélem érthetően fogalmaztam, és tényleg nem akartam ezzel megbántani senkit. Vagy ha teljesen tévednék, valaki magyarázza már el, hogy miért teszi az embert egyedivé egy piercing...!?
2009. márc. 26. 16:10
1/9 anonim válasza:
Mert van, aki azt hiszi, hogy kiváltság piercinget hordani. Félreértés ne essék, én is szeretnék egyedt, de nem hiszem, hogy ettől egyedi lennék.
2009. márc. 26. 16:19
2/9 anonim válasza:
hát én 15 éves vagyok,és nem azért van orrpiercingem,hogy másnak tetszen,hnem azért h NEKEM tetszen....
2009. márc. 26. 16:36
3/9 anonim válasza:
nekem is van és énis ugy tekintek rá 100%-ig mint egy kiegészítőre, mint a fülbevalóra, a karkötőre, a nyakláncra amit ugyanugy felhuzok :) Köldökömben van, és amíg nem volt hiányzott onnan vmi, de mostmár minden rendben:D És énsem hiszem magam egyedinek, hiszen manapság az az egyedi akinek sehol nincsen piercingje:D
2009. márc. 26. 16:43
4/9 anonim válasza:
Ez a divat
2009. márc. 26. 16:56
5/9 anonim válasza:
16 éves lány vagyok, nekem is van piercingem. nem érdekelt hogy mások mit fognak hozzá szólni, nem adok mások véleményére. jól érzem magam tőle, vicces kis darab, imádom. tényleg jól áll nekem, illik a megjelenésemhez is. egyszóval önmagam miatt kellett.
attól viszont a falnak megyek ha valaki csak azért szúratja át magát hogy másoknak és a trendnek megfeleljen. nah az a szánalmas. legtöbb esetben még csak nem is áll jól nekik de ilyen a birka-effektus.
2009. márc. 26. 17:16
6/9 A kérdező kommentje:
volt egy kérdés, amit valószínűleg egy fiatal lányka/srác tett fel, hogy hogy tudna egyedien öltözködni. ott kapott két olyan választ is, hogy csináltasson piercinget, és akkor rögtön megtalálja önmagát:) ez ihlette a kérdést.
köszönöm a válaszaitokat!
2009. márc. 26. 19:09
7/9 anonim válasza:
nekem pl 4 piercingem van és 1 tetkóm,és nagyon nem érdekel ki mit mondd hozzá! bulik alkalmával, kedv szerint szoktam cserélgetni a piercingeket.
Viszont az nekem is bacca a csőröm,amikor meglátok egy egy tizenpár éves kislányt,és már ott csillog egy hatalmas piercing az arcán,vagy alig múlt 16éves a 40kilós kiscsaj,de már a fél háta bevan varrva. Meg amikor úgycsinálnak,mintha nem láttak volna és odajönnek,hogy húú de jóó én is akarok,és csak azért próbálnak meg barátkozni velem,mert van egy helyen piercingem vagy tetkóm,ami neki pont teccik,vagy az izékének is ott van és Ő neki is lesz majd a jövőben.
2009. márc. 26. 21:53
8/9 A kérdező kommentje:
ismerős eset..:)
2009. márc. 27. 10:37
9/9 Sexylady válasza:
én 16 éves vagyok, és azért van végiglőve a fülem, meg fültágítóm is csupán azért van, mert tetszik. Egyik barátom megkérdezte, hogy miért lövetem szét magam, neki egyáltalán nem tetszik, és nem is divat. Én erre annyit mondtam, hogy azért, mert én ettől jól érzem maga, így érzem magam teljesnek. És tényleg először amikor még nem lövetem semmit, nem éreztem magam ennyire szabadnak, egésznek mint most.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!