Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen alakja...

Szerintetek milyen alakja van? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 28. 14:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Hát, ez fura.
2011. jún. 28. 20:03
 22/32 anonim ***** válasza:

VaniliaHime leírta helyettem is, lényeg, hogy egyet értek vele teljesen.

A képen szereplő lány alakjára szívesen elcserélném a sajátomat, én ezt tartom nőiesnek, szexinek, vonzónak, és kár, hogy sose leszek ilyen, de attól még kib@szottul felizgat ez az arány, ezek a formák, pedig heteroszexuális vagyok.

2011. jún. 28. 20:12
 23/32 anonim ***** válasza:

nem tudom de nagyon érdekes...

milyen vékony dereka van és milyen széles csipője hozzáképst,fura...darazsderék:) szerintem körte alkat de nem rossz csak érdekes nemnagyon láttam még ilyet

2011. jún. 28. 20:45
 24/32 anonim ***** válasza:
Olyan amorf,mintha be lenne fűzve a dereka,vagy valamilyen ortopédiai problémája lenne..nálam abszolút nem nyerő,egyesen visszataszító
2011. jún. 28. 21:27
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Ne akarjatok igy kinézni lányok!!!!
2011. jún. 28. 21:55
 26/32 anonim ***** válasza:

jújj..mit nem adnék, ha így néznék ki...

annyira ritka az ilyen, és olyan hihetetlenül szexi, hogy csak na!!nagyon szép! csak majd később lesz gondja, mer nagyon el tud puhulni az ilyen csípő, meg popsi....

2011. jún. 28. 22:32
 27/32 anonim ***** válasza:
Legalább tiszta a tükör :D
2011. jún. 29. 01:09
 28/32 A kérdező kommentje:

tényleg széles a csípője, de szerintem ez még sokkal szebb, mintha valakinek kicsit sem széles... neki legalább van dereka meg csípője :)

amúgy nekem is szélesebb fajta, pedig elég vékonyka vagyok, csak széles a csípőcsontom, arról meg nem tehetek, háj pedig nincs rajta :S

2011. jún. 29. 08:08
 29/32 anonim ***** válasza:
62%
szerintem nagyon is szép alakja van!!! ezt hívják nőiesnek és csinosnak :) annak aki meg azt mondja hogy visszataszító és hogy zsákban kéne járnia annak elég rossz szeme van, és egyébként a sok kritikus és fújozó testét is megnézném hogy milyen legyen akár fiú akár lány az illető.
2011. jún. 29. 14:08
 30/32 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nagyon szép alakja van,és a bőre is gyönyörű.

Én az ilyen alakot hívom nőiesnek.

Úgy természetes,hogy a fiúknak a válluk szélesebb,mint a csípőjük,a lányoknak pedig a csípőjük szélesebb,mint a válluk.

Láttam már olyan nőt,akinek széles volt a válla és semmi csípője nem volt,elég férfias volt.

És akinek nem tetszik ez az alak,szerintem azért azok is nőiesebbnek tartják ezt,mint az utóbbit,é a széles csípő amúgy is a termékenység jelképe,nem véletlenül ábrázolják így a női alakot a legtöbb szobron,festményen.

2011. jún. 29. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!