Hol tudok venni ilyen cipőt? (netről nem szeretnék rendelni. )
azt sejtem hogy nem fog sok embernek tetszeni,mert már láttam hogy valaki egy ilyesmit linkelt és megkérdezte hogy miért ne járhatna benne suliba,az osztályfőnöke megtiltotta neki,és szinte mindenki mondta hogy ronda.de én szeretnék,nekem bejön:D
nem tudom,h hol tudnál rendelni.
azzal viszont ne foglalkozz,h oszt.főnök és egyebek,anno amikor én ált. isk 8. oszt. voltam,akkor mi jártunk "holdjáróban" a fiúk pedig bőrgatyában,aztán az sem tetszett sokmindenkinek. emlékszem volt egy srác,akinek az anyjával közölte a tanár, h nem kellene a gyereket így isk.-ba engedni...bla-bla...nem ezzel kellene foglakozzni!!!:)))
ja,akkor 6 éves gyereknek sem kellene mobiltelefont engedni suliba vinni,h azzal hülyítse azt, akinek nincs...jaj,elkanyarodtam egy kicsit!bocs!:D
Nem muszáj foglalkoznod az ofőd tiltásaival, de utána ne csodálkozz, ha mindig kiszúr veled, vagy egy idő után megunja és intőt ad, vagy hatszemközt elbeszélget a szüleiddel... Hidd el, nem olyan menő állandóan lázadozni, nagyon megszívhatod.
Amúgy szerintem ritka randa ez a "cipő"...
Kedves utolsó :
kit érdekel mi a divat? Had hordja ha tetszik neki ;)
Ha meg olyan ruhákat hordana ami idén naagy divat; akkor meg asztmondanátok hogy "tömeg ember" -.-
semmi se jó manapság ...
Am nekem is tetszik :D
Budapesten valami márkásabb helyeken biztos találnál;ha nem is ugyan ilyet de hasonlót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!