Kék vagy inkább barna szem? Melyik szebb, jobb és a kedvenc?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez számít egy lányon vagy egy fiún, de gondolom mindenkinek van kedvence, elképzelése, vágya stb. :)2011. jún. 27. 18:46
11/28 anonim válasza:
12/28 anonim válasza:
Nekem kb ilyen zöld a szemem:
napfényben persze, de amúgy hangulatfüggő, mert ha fáradt vagyok akkor kékesebb :)
13/28 anonim válasza:
fiúkon barna tetszik. bár van egy ismerősöm akinek kék szeme van, és az nagyooon jól éz ki :)
lányokon szerintem az ilyen égkék szerű (tehát nem a szürkés) és a zöld a szép.
14/28 anonim válasza:
Nekem mint nőnek a kék szem, sötét barna illetve fekete haj páros tetszik nagyon(ha ilyen lenne):) Szőke kék szem nem tetszik. Nekem a 2 linken is szereplő barna szemem van sötét hosszú hajjal.
15/28 anonim válasza:
Nekem Sötétbarna van.:)
Lányok:Zöld vagy barna
Fiúk:Barnaa
16/28 anonim válasza:
Kifejezetten a sötétbarnát szeretem, az tetszik. Ehhez képest a barátomé világoskék :) Akkor éreztem először, hogy baj lesz, amikor az elkezdett tetszeni :D
17/28 anonim válasza:
Szerintem lányoknál a kék és a zöld olyan ártatlanos :D
Nekem barna van.
Fiún barna vagy fekete =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!