A Next+/Nextplus/ modellügynökségen keresztül kapott már valaki konkrét munkát, vagy válogatásra időpontot?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 10:46
1/12 anonim válasza:
Nézzél utána interneten. Én is kaptam egy "cégtől" ilyesmi üzenetet hogy: küldjél magadró olyan képet, amelyen fehérneműbe vagy, de ha akarod, többet is megmutathatsz. Na persze nem volt ilyen nevű cég. Nézz utána alaposan. És figyelj oda, mégha honlap is van, akkor sem bizti, h nem átverés. Néd meg jól, h vanna-e elérhetőséek, meg ilyenek.
2/12 anonim válasza:
bocs a helyesírási hibákért, gyorsan írtam :D
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Konkrétan az irodájukban voltunk párszor, a kislányomról portfóliot is készítettek természetesen bizonyos összegért :D , és mint "eső után köpenyeg" elkezdtem érdeklődni hátha mégse csak kidobott pénz lessz...
2009. márc. 28. 07:20
4/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi lett belőle végül is? Megcsináltátok a portfóliót és munka is lett belőle, vagy eltűntek mint a szél?
Most mi járunk hasonló cipőben - csak még nem fizettük ki.
Üdv
5/12 anonim válasza:
Ez egy óriási átverés. Balekokat keresnek, akiket min. 150 000 !!! forinttal meg tudnak vágni, de fényképeken kívül (ami ennyit nem ér) nem adnak semmit. Ha érdekelnek a részletek, leírom.
6/12 anonim válasza:
TELJES átverés, pár napig dolgoztam náluk mint "hostess", feladaom az volt h az utcán szedjek össze olyan embereket akik beregisztrálnának. Mikor megtudtam hogy csakis lehúzásról van szó, h mekkora összeget kérnek el egy használhatatlan képsorozatért és munkát egyáltalán nem adnak, rögtön kiléptem. Korábban az Aradi utcában voltak, IMA vagy valami hasonló néven. Gyakran változatatnak nevet és az irodályuk helyét, mert a rossz hírük is gyorsan terjed.
7/12 anonim válasza:
Több, mint ezer családot szerveztek már be, de munkát nem adnak szerintem senkinek. Többen vagyunk, akik feljelentést tettek a Next plus ellen, mert csak a pénzünket csalják ki kecsegtető ígéretekkel, (pl. utolsó válogatás, nagyon tehetséges a gyereked, hamar megtérül a befektetett pénz, stb.) de a pénz befizetése után már levegőnek néznek mindenkit. Mobil bútorok vannak szép környezetben, hogy gyorsan le tudjanak lépni, ha ég a lábuk alatt a talaj. Új néven új helyen újra kezdik az aljas átveréseket a gyerekes családok ellen. Aki nem hiszi, nézze meg a Fókusz márciusi adását ami erről a cégről szól, vagy olvasson kommenteket! Érdemes!
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Annyit kérlek írj még meg hogy hol lehet feljelenteni őket?
2010. ápr. 8. 14:22
9/12 anonim válasza:
A VI. kerületi Rendőrkapitányságon lehet megtenni a feljelentést, ha minden igaz, akkor egy külön csoport fog vele foglalkozni. Ezt követően kellene menünk a Bíróságra, hogy visszakaphassuk a pénzünket. A rendőr szerint erre akkor lenne nagy esélyünk, ha egyszerre többen jelentenénk fel őket. Jelentkezzen nálam, akit átvertek és csatlakozni akar!
10/12 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy átverés. Engem a multkor szólítottak le az utcán, hogy legyek model...Normális ügynökségek nem így szokták, szóval mondtam, hogy nem aztán elhúztam jó messzire.:D
Csak arra mennek, hogy pénzt szedjek ki az emberekből és igérgetnek, hogy lesz munka. Közben nem szólnak soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!