Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam? Min...

Mi a véleményetek rólam? Min lehetne javítani?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok hogy mi az első benyomása az embereknek rólam ill. hogy min kellene változtatnom v. javítanom

15/l

2011. jún. 27. 13:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nme tudom, miért a ruhádra tesznek megjegyzéseket... Gondolom ez egy kiránduláson, vagy ilyesmin készült kép, mégis miben menne az ember a természetbe?

15 évesen már tűsarkút meg miniszoknyát kéne hordania?

Kérdező, nincs semmi gond a ruháddal, jó ez így, nyilván nem randin voltál éppen.

2011. jún. 27. 13:38
 12/25 A kérdező kommentje:
köszi kedvesek vagytok:) Hát igen tényleg nem az a legjobb pólóm.
2011. jún. 27. 13:38
 13/25 anonim ***** válasza:

Hát a póló még hagyján, de a gatya :S

Na mindegy szerintem nem vagy csúnya de szép se olyan átlagos és az nem rossz.A hajad szép csak olyan semmilyen kezdhetnél vele valamit.

u.i. : ne másnak akar megfelelni,magadnak akarj,hisz tudod ahány ház annyi szokás,ha mindenki leírná,linkelne neked képeket,hogy hogy nézzél ki elég érdekes lenne..

2011. jún. 27. 13:50
 14/25 anonim ***** válasza:

Szóval:) a hajadnak kócos a hatása,kezdj vele valamit h szép göndör legyen:)vegyél olyan hajszárítót aminek van diffúzora és tegyél egy kis hajhabot is rá,ha nem elég maga a hajszárító...tapasztald ki:)

Szerintem a nacid az jó:) a pólód nem a legjobb de úgysem mindig ebben az egy cuccban vagy;)

Az alakod is jó...

MAximum egy kis szempillaspirál(+szemcerka-de ez nem muszály) meg egy nagyon kevés szájfény(ha gondolod) és ki is van emelve az arcod...

Ennyit akartam remélem segítettem...:)

2011. jún. 27. 14:31
 15/25 anonim ***** válasza:
jah és az elsőő benomásom,h keldves lehetsz:)
2011. jún. 27. 14:32
 16/25 anonim ***** válasza:
a hajad nemtetszik. :S nekem olyas semmilyennek tünik, az alakod pont jó, első benyomásra szimpatikusnak gondoltalak.:) és nekem tetszik a nadrágodis. :DD
2011. jún. 27. 14:38
 17/25 anonim ***** válasza:
Dögös csajszi leszel pár év múlva :)
2011. jún. 27. 15:03
 18/25 A kérdező kommentje:
utolsó köszi
2011. jún. 27. 15:58
 19/25 anonim ***** válasza:
szerintem sincs semmi baj a gatyáddal :D nemtudom miért szidja mindenki :D nekem is ilyen van és én nagyon szeretem, és mindenki csak dicséri :D
2011. jún. 27. 15:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Szép a hajad, és látszik, hogy pár év kell, hogy igazán megszépülj. Ebben a korban sok lány nem a legszebb, de idővel azzá válik. (Jómagam is:))
2011. jún. 27. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!