Mi a véleményetek rólam? Min lehetne javítani?
Kíváncsi vagyok hogy mi az első benyomása az embereknek rólam ill. hogy min kellene változtatnom v. javítanom
15/l
Nme tudom, miért a ruhádra tesznek megjegyzéseket... Gondolom ez egy kiránduláson, vagy ilyesmin készült kép, mégis miben menne az ember a természetbe?
15 évesen már tűsarkút meg miniszoknyát kéne hordania?
Kérdező, nincs semmi gond a ruháddal, jó ez így, nyilván nem randin voltál éppen.
Hát a póló még hagyján, de a gatya :S
Na mindegy szerintem nem vagy csúnya de szép se olyan átlagos és az nem rossz.A hajad szép csak olyan semmilyen kezdhetnél vele valamit.
u.i. : ne másnak akar megfelelni,magadnak akarj,hisz tudod ahány ház annyi szokás,ha mindenki leírná,linkelne neked képeket,hogy hogy nézzél ki elég érdekes lenne..
Szóval:) a hajadnak kócos a hatása,kezdj vele valamit h szép göndör legyen:)vegyél olyan hajszárítót aminek van diffúzora és tegyél egy kis hajhabot is rá,ha nem elég maga a hajszárító...tapasztald ki:)
Szerintem a nacid az jó:) a pólód nem a legjobb de úgysem mindig ebben az egy cuccban vagy;)
Az alakod is jó...
MAximum egy kis szempillaspirál(+szemcerka-de ez nem muszály) meg egy nagyon kevés szájfény(ha gondolod) és ki is van emelve az arcod...
Ennyit akartam remélem segítettem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!