Mit csináljak a körmömmel?
15éves vagyok, 2 éve sajnos rágtam a körmöm,de abba hagytam.
Nagyon gyengék,mindíg betöredeznek(van,hogy rétegesen)és nagyon fáj.Kipróbáltam a körömerősítőt, de nem nagyon használt.Szoktam reszelni a körmöm de azt hallottam, hogy attól tönkre megy.ez igaz?
mit csináljak vele, hogy ne legyen ennyire vékony és töredezett?
én 21 vagyok, és egy 10 évet tuti rágtam a körmöm:D
a körmöt mindig reszelni kell, mer ha vágod attól erősödik meg nagyon, ergo lehet neked akkor pont azt kell csinálni, hogy vágod:D
és azért a táplálkozásnál is megállnék, több fehérjét fogyasztanék (mert pl a haj, köröm abból épül fel)
Nekem mindig is csúnya, rövid kis körmeim voltam, papírvékonyak, mert oviskorom óta rágom. Csináltattam műkörmöt, amikor nem bírta a pénztárcám, leszedettem, és kb. még rosszabb lett a helyzet, mint annak előtte. Ez nagyjából 2 hónapja volt, azóta megerősödtem a körmeim, és szépen nőnek:)
Én egyszerű, Lovely körömerősítőt vettem, talá 3-400 forint. Aggódtam, hogy mivel olcsó, elég sz@r, de kellemesen csalódtam, mert tényleg használ! Kb 2-3 naponta lakkozom ki ezzel, hétvégén 1-2 napot kihagyok, amikor "lélegezhet" a körmöm, lakk nélkül.
nagyon köszönöm mindenkinek:)
akkor beszerzek egy másik körömerősítő lakkot is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!