Kinek mi a 'szép' fogalma?
Én már annyira hányok az ilyentől, hogy az elvárás 14 évesen az, hogy a szemöldököd legyen modellszerűen kiszedve; legyél 45 kilónál több; legyen min. 75/B a mellméreted; legyen hosszú vasalt hajad; és hogy facebookon legyen agyonretusálva az összes képed... elég szörnyű, de sajnos az én korosztályomban az ilyenek számítanak szépnek.
Hova tűntek az igazi,természetes lányok? És az a röhej, aki meg tényleg szép, RONDÁNAK titulálják.
Vélemények?
Nekem a szép kiegészül azzal hogy természetes legyen!
hagyjuk már azokat az elvárásokat,szerintem nem kellene ilyen hülyeségeket olvasnod én ilyen írásokkal nem is találkozom.Nehogymár más mondja meg hogy mi áll jól.A közösségi oldalakon azok a magamutogatós képek pedig kifejezetten szánalmasak.Hidd el nem az ilyenek viszik a pálmát,utána meg csak csodálkoznak hogy fent vannak a napiszaron vagy itt a gyikon.Ha neked van egy vagány belevaló vicces stílusod kedves vagy és nem önző képmutató akkor magasan kiemelkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!