Aránytalan az arcod és a tested kislányos, nincs semmi formája a lábaidnak.
2011. jún. 26. 13:20
22/64 anonim válasza:
jó csámpás vagy, de annyi kell.
Egyébként SZÉP vagy szerintünk.
20/L 22/F
2011. jún. 26. 13:20
23/64 anonim válasza:
tényleg jól nézel ki, bár szerintem semmi esélyed nem lenne, ami a külsőt illeti, mivel hetente legalább 1-szer jobbakat látok nálad, és a versenyeken is elég szépek a lányok, általában
2011. jún. 26. 13:22
24/64 anonim válasza:
Átlagos vagy. Kifestve mindenki tud szép lenni, a lábaid meg katasztrófálisak!
2011. jún. 26. 13:24
25/64 anonim válasza:
csupa előnyös képek kerültek föl, bár a valóság szerintem más, ami a kinézetet illeti
igazából a képek jobban kihangsúlyozzák a lábakat és az arcot, mint a semmi melledet, de az is látszódna egy ilyen versenyen szóval ez így elég negatív, bár egy patrot megérnél szó se róla
2011. jún. 26. 13:26
26/64 anonim válasza:
Minden 2. nő van ilyen "szép" mint amilyen te vagy. Szóval semmi extra nincs benned, elhiheted.
2011. jún. 26. 13:28
27/64 anonim válasza:
Amúgy miért vagytok ennyire tuskók vele?? "Fura a fejed", "piszkafa a lábad" meg "csámpás vagy"... Szegény csajszi csak megkérdezte, hogy van-e esélye, a véleményeteket intelligensebben is meg lehetne fogalmazni. Nem beképzelt, normálisan reagált még az idióta válaszokra is. Nem értelek titeket, komolyan...ha az átlagos ilyen lenne, szerintem a pasik örömtáncot járnának az utcán. Amikor meg más teszi fel a képét ide nyávogva, hogy "jaaj nagyon dagadt vagyok, ugye nem?" akkor a bálnákra is azt írjátok, hogy pont jó alakod van!
2011. jún. 26. 13:32
28/64 anonim válasza:
Szerintem igen. Szép vagy:) egy próbát megér.
2011. jún. 26. 13:33
29/64 anonim válasza:
Utolsó és az miért baj, hogy minden második lány van olyan szép, mint ő? Örülnél inkább neki, hogy Magyarországon sok szép nő van.
Szerintem jövőre lenne esélyed, főleg, hogy jól tudsz angolul és nem égnél úgy, mint tavaly Babinyec Timi. Okos csajnak nézel ki, profi fotón te is lennél legalább annyira szép, mint a többi jelölt. Szóval hajrá, megbánod, ha nem próbálod meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!