Lányok! Mit gondoltok egyolyan fiúrol akinek fülbevalója van az egyik fülében?
Nekem általában nem tetszik, de amíg nem köves vagy egyéb giccses, addig tűrhető. A páromnak is van egy fekete-szürke kockás, az még jól is néz ki.
22L
én elviselem és valamilyen szinten tetszik is:)
De nekem sem az ilyen agyon kövezett 200 ft-osak...
hanem valami türhető "férfiasabb"
Szerintem jól néz ki, ha viszonylag kicsi, a pasi aki nekem bejön annak is van, am meg a bal fül azt jelenti, hogy NEM MELEG -.-
13/L
Nekem van fülbevaló a bal fülemben, egyszerű fekete, semmi csillogás vagy giccs, olyan alternatív. És le se sz@rom, hogy ki mit gondol róla, nekem tetszik és illik is hozzám. Ja és nem vagyok b.zi se fülbevalóval se nélküle. Kedves kérdező, ha szeretnél fülbevalót akkor tetess, ha nem akkor ne, ilyen egyszerű.
22F
Az utolsó csaj szimpatikus.
Igen, elolvastam, hogy lányoknak szól a kérdés, de egy pasi ugyanúgy megmondja, hogy a fülbevaló a műmájer köcsögöknek való, akik majmolnak egy híres focistát/egyéb sztárt, vagy egy náluk menőbb fiút a környezetükből. Csak kompenzálni akarod az egyéb testi hiányosságaidat. Inkább gyúrjál. (Tudom, az lesz a válaszod, hogy profi testépítő vagy.) De az ilyen kis tinipi.csáknak 13-15 éves korig, akik már annyira érettek, hogy cigiznek, isznak, meg hétvégén lepippantanak 3 srácot a WC-ben, azoknak bejön. Egy IGAZI NŐnek nem. Bár nem hiszem, hogy te olyanokat keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!