Szerintetek milyen ez a testalkat? 10-ből hány pontot adnátok rá?
2011. jún. 25. 19:18
31/36 anonim válasza:
8/10
Ha a combjaid egy "árnyalatnyival" vékonyabbak lennének, akkor 9/10 (10/10 lány pedig nem létezik). De ha "csalsz", vagyis behúzod a hasad a képeken, akkor 7,5/10 a reális pont.
Ha egy kis hosszútávfutást (azért ne maratont, csak napi pár km-ert) beiktatnál az edzéstervbe, akkor szerintem hamar lenne eredménye.
Összefoglalva, nincs különösebb baj az alakoddal, tőled rönktestűbb lányok is behapsiznak a nyár folyamán (bár, ez nemcsak a külsőn múlik).
23F
32/36 anonim válasza:
21:38!
Köszönöm drága. :)
Én voltam az aki belinkelte a képet
33/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem húzom be a hasam a képeken...:)
Igen,magas vagyok - 181 cm:D
2011. jún. 26. 13:09
34/36 anonim válasza:
szerintem nagyon csinos alakod van, a lábaid szerintem nem rosszak, és ne is legyenek vékonyabbak, mert szerintem az egyáltalán nem szép egy nőnél ( én véleményem persze),hasadon van felesleg, de az annyira minimális,hogy azzal sem kell nagyon mit kezdened,csak ne legyen nagyobb :D annyira tipikus homokóra alkatod szerintem nincs,viszont van egy nagyon szép cicid amivel ezt bőven kompenzálni tudod :D ha jól látom a fürdőruhád sem az a durván szivacsos szal tényleg szépek és aránylag nagyok is, feneked az nem a legtökéletesebb a 3. képről ítélve vagy csak a kép előnytelen.én néha eljárnék futni, meg napoznék a helyedben :D pontozni nem pontozlak de sztem átlag feletti alkatod van :D ha az arcod is legalább ilyen szép biztos sok irigyed van, 18/l
35/36 anonim válasza:
181cm??? Akkor már sejtem, hogy miért találsz nehezen barátot :P
De le ne állj egy törpével!
36/36 anonim válasza:
16/f 9 pont szép vagy nincs baj a testalkatoddal kcisit hasra gyurj és nagyon szép leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!