Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy csináljam...

Szerintetek hogy csináljam meg a hajam?

Figyelt kérdés

Az egyik fülem eláll a másik normális...Hosszú barna hajam van...Ha megyek valahová mindig kisimítom...A hajpántot úgy teszem rá, hogy a hajam előre jön és felül nem rakom hátra a hajam csak simán elválasztva...A legjobban azt a hajpántomat szeretem amelyik vékony fekete és egy kis masni van rajta +nagyon picit csillog(de szinte nem is látni csak közelről)

....Na de nem is ez a fontos...én úgy szeretném megcsinálni hogy oldalfrufru és egy kicsit levágatni a hosszából de ez

nem biztos hogy így jó...

2011. jún. 25. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a füleiddel van problémád válaszd a legegyszerűbb és legnagyszerűbb, valamint legelegánsabb megoldást. Hullámosítsd a hajad akár hajvaalóval a megfelelő egyszerű technikával vagy hajsütővassal vagy akár be is csavarhatod. A lényeg hogy ezekkel az eszközökkel sokféle hullámot el lehet készíteni, ezek nagyon nőiesek divatos frizurák, a füled is takarhatják, ha a hajpánttal nem fogatod hátra az egész hajad. Szerintem egy próbát megér. :) Az biztos, hogy elegáns alkalmakra és akár hétköznapokra is könnyű, mutatós frizura.
2011. jún. 25. 14:09
 2/3 hot_kiss ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, a hullámok segíthetnek és neaggódj, jólegy az úgy. (:
2011. jún. 25. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat...

Tényleg nagyon hasznos volt...

2011. aug. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!