Szerintetek vasaljam a hajam? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, egyszer kivasaltam a hajamat (barátnőm hajvasalójával) és a barátaim (szinte mind) azt mondta hogy nagyon jól áll, és hogy mindig ki kéne vasalni. Szerintem is nagyon jól áll, de én nem nagyon szeretném mert az roncsolja a hajamat Szerintetek??2011. jún. 24. 18:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem néha kivasalhatod, pár alkalom nem roncsolja annyira, mintha mindig ki lenne. Hővédőt mindenképpen használj előtte. De igazából, attól is függ, hogy milyen a hajad hosszúsága, göndör, vagy hullámos, formára van e vágva és a többi. Ne ess túlzásokba, az a fő. Néha én is bánom, hogy elkezdtem az egészet.
15/L
2/7 anonim válasza:
A minden napi vasalást nem ajánlom, az tényleg nagyon tönkretenné a hajadat. Viszont alkalmakként kivasalhatod, hidd el azokon a napokon, mikor egyenes hajjal mész, majd mindenki megnéz, megdicsér, h milyen csinos vagy...ha mindig vasalnád már természetes lenne, ugy szoknának meg, és ha netalántán nem lenne időd, még megszolnának, mert hullámos a hajad. Tehát jobb az első variacio!
3/7 anonim válasza:
havonta egy alkalommal, az kitart pár napig, nekem 1 hétig is.. de csak egyszer!!!
4/7 anonim válasza:
ajánlom a hővédőt. ha használsz, akkor nem roncsolja annyira a hajadat a vasaló. és tartósabb is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ennyit segítettetek nekem!! megfogadom a tanácsotokat. :)
2011. jún. 24. 20:18
6/7 anonim válasza:
Sztem is csak alkalmanként vasald. Én vasaltam, volt, hogy naponta többször is, kishíján oda lett a hajam. Ne ess ebbe a hibába!
7/7 anonim válasza:
én mindennap vasalom,évek óta,van amikor csak lustaságból nem,de rendesen ápolom,és nem ment tönkre,nem hullik...használok hajvégápolót,és a balzsamot sem 2-3 percig hagyom rajta,hanem 20-30 percig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!