Hova tuntek a hippik?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 11:25
2/18 anonim válasza:
Rossz az idő és visszahúzódtak :) Majd ha meleg lesz :)
3/18 anonim válasza:
Nincs háború.
Vagy szabadságolnak.
Ezek a kérdések...
xD
Bár én is voltam hippi. :D
4/18 anonim válasza:
Meghaltak... :D
Helyet kellett hagyniuk az emoknak... (Nehogy félreértsd, nem vagyok emo, ironikusan mondtam.)
5/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy már szinte kihaltak! Én hippinek tartom magam, és nem tudom megérteni hogy sokan miért nézik le őket...
2009. ápr. 1. 11:17
7/18 anonim válasza:
azért nézik le őket mert "nem trendyk"... és aki már nem "rendy" azt ma le kell nézni. nehogy hippi legyél mert sz*r vagy... -.-" (ironikusan mondtam, én nem vagyok hippi, nincs stilusom csak bajom van az egész "trendy cuki" világgal...
8/18 anonim válasza:
én hippi vagyok ! Flower power!
9/18 anonim válasza:
A hippi nem csak stílus, hanem életforma. Ezt jegyezd meg.
10/18 anonim válasza:
szerintem nem látezik olyan h hippi emo rocker tektonik killer v ilyesmi.. mindekinek van egyéni gondolkodása életérzése és ez hasonlítható egy korszakhoz. amugy nem tűntek el és nem adok 2 évet megint kitör a hippi láz, köszönhető a divatvilágnak, hamár csak azt nézzük h most retro korszak a nagyon menő.. az is miért? mert dolce meg a többi újra ezt álmodták meg.. minden újra és újra... ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!