Mit gondoltok az EMO-krol?
Nem értem, hogy egy tizenévesnek milyen világrengető gondja lehet, hogy eljátssza, hogy majd belehal a fájdalomba.
Nekem is 'rosszul esne', ha a szüleim mindent megengednének, hetente koncertekre járnék, szinte minden nap a haverokkal lennék, megvennék nekem a legmenőbb cuccokat, össze-vissza piercingezhetném magam...stb.
Szörnyű érzés lehet komolyan :D
Persze van egy-két fiatal, akinek szörnyű sorsa volt/van, de a legtöbb csak divatból csinálja, megy a többi majom után, mert most ez a menő..-.-"
Egynéhánynak a közösségi portálakon való gügyögése is elviselhetetlen, a helyesírás a legjobb, de visszabeszélni nagyon tud egy-kettő.
Kivételek mindig is vannak, akik normálisak, de nem is értem, hogy az a pár ember, aki még oké lenne, minek emozik?
Mindegy, ez csak az én véleményem, majd kinövik ezt a hülyeséget, pár év és úgyis más lesz a menő, majd azután mennek.
Üdv, 15/L
azt, hogy egyik szeme sír, a másik haj :D
hát ha nekik az tetszik, ki vagyok én, hogy ítelkezzek?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!