Modellek, fotósok segítség! Csak "egy arcom van", mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fotómodellkedem, azt mondják nagyon jól fényképezhető, szép arcom van. Sokaknak tetszenek a képeim.
Viszont az utóbbi hónapokban valahogy nem megy! Nem olyan az arcom, mint régen, (szerintem) szinte minden fotón ugyanaz az arc néz vissza rám.
Hogyan lehetne több arcom? Mit tehetnék ez ügyben? Hogyan gyakorolhatnék vagy mit kell ilyenkor csinálni?
Nem történt velem semmi szomorú dolog vagy hasonló, se szerelmi bánat, semmi ugyanazok az érzelmek uralnak most is... de amikor szerelmes vagyok akkor se jobb :) Gondolhatok bármire majdnem ugyanaz az arckifejezésem, a nézésem, a szám mindenem...
Hogyan variálhatnék rajta?
Valaki tanácsot szeretnék, vagy trükköket.
Van valami tippetek? Természetesen bárki írhat, nem csak modellek, vagy fotósok :)
2009. márc. 25. 00:16
1/3 anonim válasza:
hát mosolyogsz(fog nem látszik),akkor nevetsz(fog látszik), meglepődött fej,szomorú fej(nézz le) ,húzd el a szádaat,igy flegmásan :D sok félét ki lehet találni :):):)
2/3 anonim válasza:
szerintem az előző válaszoló nem értette teljesen a kérdést.. mindegy.. szóval próbáld meg azt, hogy ha pl vidám képet akarsz valami vidám dologra gondolsz
3/3 anonim válasza:
próbálgasd a dolgot, ahogy írta az előző hozzászóló állj a tükör elé, és próbálgass minél többféle érzelmet mutatni az arcodon ( többfélét úgy értem hogy először mondjuk ahogy írta az első hogy boldog, nevetős, komoly stb... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!