Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok róllam?

Mit gondoltok róllam?

Figyelt kérdés

mik a HIBÁK és mi SZÉP bennem?

10-ből hány pontot adnál ?

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 23. 10:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

5.válaszoló vagyok:)

Szerintem ez jó kép rólad...a hajad sem áll szanaszét

ez a kép nálam 6pont:D

2011. jún. 23. 11:09
 12/25 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? mert ha fiatalabb 15 körüli akkor okés, akkoriban én se voltam egy szépség, hála azóta kupálódtam.Szerintem nem lennél rossz, sok mindent ki lehetne hozni belőled.Hajad színe nem tetszik nekem, a szőkének kicsit barnásabb árnyalata jobb lenne, de ízlések.Fazonja sem bejövős, ott nem tudom hogyan csinálnám meg, de nem így az tuti.Ruhákból kicsit ne ennyire "gagyin", de tudom jól,hogy ahhoz meg pénz kell ( még ha nem is sok).Turkálókat tudom ajánlani meg a Tesco-t :D sminkelni sminkelhetsz sztem többet, de azt úgy,hogy előnyödre legyen!! örülj neki,hogy legalább van melled
2011. jún. 23. 11:49
 13/25 anonim ***** válasza:
az első kép az nagyon rossz, arról inkább nem is mondok véleményt... a 3. képen egészen szép vagy, bár az se a legjobb minőség. a 4. képen nagyon tetszik a hajad! :) összeségében: vékony a szád. a hajad nem igazán tetszik, és szerintem is jobban állna egy barnás árnyalat. az orrod formája se jön be. és olyan nagyra düllesztetted kia szemed hogy uhh...
2011. jún. 23. 12:47
 14/25 anonim ***** válasza:

Az első két képen csücsörítesz, ezt tényleg próbáld kerülni a közeljövőben. A másodikon látszik, hogy ideális alakod van, az például szép. A harmadik és negyedik képen szexi vagy, de a mosolyod nem sikerült szépre. Próbálj meg úgy mosolyogni, hogy kicsit nyitva van a szád (mondjuk látszanak a fogaid egy picit, vagy valami), jól fog állni. A negyedik képen mintha lenne valami a szádon (vagy tejföl, vagy a kép hibája).

Összeségében én 5 pontot adnék, mivel leírtad, hogy 'róllam' (-2 pont), csücsörítettél (-1 pont), nem hatott természetesnek a mosolyod az utolsó kettőn és a harmadik kicsit homályos is volt (-1 pont), valamint nem létezik tökéletes szépségű csaj (-1 pont).

Ha csinálsz egy új képet, és ezekre mindre figyelsz, akkor tőlem lehet, hogy kapsz 8-9 pontot, majd még eldöntöm.

2011. jún. 23. 13:38
 15/25 anonim ***** válasza:

Csücsörítessz, pózolsz, "lol" és hasonló karakterek használata, na ez minden csak NEM Nöies.

Szerintem belöled egy nagyon szép és dekoratív Nö lehetne, ha nem ezt a nyomorult tömegstílust eröltetnéd.

Gondolom fiatal vagy, 18 körül, inkább alatt.

Inkább nem osztályoználak, mert itt buta kislánynak nézel ki és semmiképpen sem Nönek. Tudom a hozzászólásom nagyon negatív, de a jól belegondolsz épitö jellegü.

2011. jún. 23. 14:42
 16/25 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon széplányvagy:) nézz youtube-n sminkeket és próbálgasd ki őket, persze előbb otthon, és kérd ki vki megbízható véleményét, hogy jó-e, és akkor használhatod:)

írd be youtube-n, hogy "make up tutorial" és ott keresgélj, vagy ha írod a mek up szót, akkor lefele ír ki mindenfélét, azokban is érdemes nézelődni:)

remélem segítettem:)

2011. jún. 23. 14:45
 17/25 anonim ***** válasza:

Szerintem az arcod nagyon csúnya. Hosszú az orrod, helyes az állad, kicsi és keskeny szád van, szemeid túl közel vannak egymáshoz. A tested az meg átlagos. Nem vagy kifejezetten csinos.

A legrosszabb kép rólad az 1. és a 4.

A 3. képen még valahogy kinézel, azon olyan átlagos vagy.

Szerintem összességében: 3 pont

2011. jún. 23. 16:49
 18/25 anonim ***** válasza:
bocs elírtam: hegyes az állad. :)
2011. jún. 23. 16:49
 19/25 robi1982 ***** válasza:

Nagyon csúnya fejed van!

2 pont

2011. jún. 23. 16:52
 20/25 anonim ***** válasza:
RONDA vagy!
2011. jún. 23. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!