Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vásároltatok már a Darkshopban?

Vásároltatok már a Darkshopban?

Figyelt kérdés
Heyho! Szeretnék innen rendelni, esetleg... nem tudjátok, van-e Budapesten boltjuk? Vagy olyan bolt, ahol hasonló ruhákat/cipőket találnék? Egy bakancsot szeretnék, egy-két pólót, meg a kabátot. Ha már rendeltetek, mik a tapasztalatok, megéri?
2009. márc. 24. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
ÉN már rendeltem tőlük, nyakláncot, pólót. Abszolút korrektek, nem volt velük gond. Hogy boltjuk van e azt sajnos nem tudom. Azt kell mondjam az ékszerek, de még a fűzők, felsők, is amiket én rendeltem, irreálisan drágák, de mivel ezeket máshol egyszerűen nem tudtam beszerezni, megrendeltem, A minőségük viszont kifogástalan, ebben nincs hiba, tehát összességében én azt mondom megéri.
2009. márc. 24. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Van boltjuk, le kell tekerni a képernyőt legalulra, ott lesznek a szabályok is, meg az elérhetőségük.
2009. márc. 24. 20:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszi, második válaszoló örök hálám.:D
2009. márc. 24. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Én sosem értem miért rendelnek ilyen drága helyről az emberek mikor külföldről olcsóbban meg lehet szerezni sokkal jobb cuccokat is, még ha a szállítási költséget beleszámolom akkor is jobban járok. Persze ha csak egy pólót akar valaki akkor a darkshop is megfelelő, de bakancs, csizma, meg egyéb drága ruházatokat nem éri meg innen rendelni. Inkább használd a google-t vagy ebay, jobban jársz.
2009. márc. 24. 21:03
 5/8 anonim válasza:
21:03-as! tudnál ilyen oldal címet megadni? vagy hogy mit kell beírni a keresőbe?
2009. máj. 13. 16:25
 6/8 anonim válasza:
nehogy rendelj onnan, ugyanolyan pólót vettem badacsonyban féláron
2010. júl. 19. 18:56
 7/8 dgina válasza:
Hali! Úgy tudom, ilyen bolt nincs több. Nekem sok cuccom van onnan, igen jó minőségűek. Szerintem megéri. (már rendeltem külföldről is, de az macerásabb és drágább is.)
2010. dec. 6. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Darkshop: Budapest, Haller utca 26.

hasonló bolt:

[link]

[link]

[link]

Tapasztalat:

Rendeltem tőlük egy 30 soros Undercover bakancsot, másfél hónap múlva megérkezett. Nagyon szeretem, csak valószínűleg rosszul ápoltam (ilyen szivacsos folyékony kence, amit cipőtisztító gyorsfény címen árulnak -senkinek nem ajánlom, mert tényleg páratlan fényt ad a bakancsnak de egyáltalán nem ápolja a bőrt, nem puhítja és sajnos hidegben nem hajlik hanem reped - és az enyém már egy év után eléggé repedezett csúnya lett. Mindenkinek csak a sima tégelyes rendes boxot ajánlom mert az tényleg ápol, azokból is a 'kiwi' márkájú a legjobb!!! )

Vettem még ott ékszertartót, nyakláncot egyéb apróságot... tökéletesen meg vagyok elégedve vele!

Szóval megéri, csak tényleg igényesen kel bánni vele...

2012. febr. 27. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!