Heyho! Szeretnék innen rendelni, esetleg... nem tudjátok, van-e Budapesten boltjuk? Vagy olyan bolt, ahol hasonló ruhákat/cipőket találnék? Egy bakancsot szeretnék, egy-két pólót, meg a kabátot. Ha már rendeltetek, mik a tapasztalatok, megéri?
2009. márc. 24. 20:03
1/8 anonim válasza:
ÉN már rendeltem tőlük, nyakláncot, pólót. Abszolút korrektek, nem volt velük gond. Hogy boltjuk van e azt sajnos nem tudom. Azt kell mondjam az ékszerek, de még a fűzők, felsők, is amiket én rendeltem, irreálisan drágák, de mivel ezeket máshol egyszerűen nem tudtam beszerezni, megrendeltem, A minőségük viszont kifogástalan, ebben nincs hiba, tehát összességében én azt mondom megéri.
2009. márc. 24. 20:11
2/8 anonim válasza:
Van boltjuk, le kell tekerni a képernyőt legalulra, ott lesznek a szabályok is, meg az elérhetőségük.
2009. márc. 24. 20:46
3/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszi, második válaszoló örök hálám.:D
2009. márc. 24. 20:56
4/8 anonim válasza:
Én sosem értem miért rendelnek ilyen drága helyről az emberek mikor külföldről olcsóbban meg lehet szerezni sokkal jobb cuccokat is, még ha a szállítási költséget beleszámolom akkor is jobban járok. Persze ha csak egy pólót akar valaki akkor a darkshop is megfelelő, de bakancs, csizma, meg egyéb drága ruházatokat nem éri meg innen rendelni. Inkább használd a google-t vagy ebay, jobban jársz.
2009. márc. 24. 21:03
5/8 anonim válasza:
21:03-as! tudnál ilyen oldal címet megadni? vagy hogy mit kell beírni a keresőbe?
Hali! Úgy tudom, ilyen bolt nincs több. Nekem sok cuccom van onnan, igen jó minőségűek. Szerintem megéri. (már rendeltem külföldről is, de az macerásabb és drágább is.)
Rendeltem tőlük egy 30 soros Undercover bakancsot, másfél hónap múlva megérkezett. Nagyon szeretem, csak valószínűleg rosszul ápoltam (ilyen szivacsos folyékony kence, amit cipőtisztító gyorsfény címen árulnak -senkinek nem ajánlom, mert tényleg páratlan fényt ad a bakancsnak de egyáltalán nem ápolja a bőrt, nem puhítja és sajnos hidegben nem hajlik hanem reped - és az enyém már egy év után eléggé repedezett csúnya lett. Mindenkinek csak a sima tégelyes rendes boxot ajánlom mert az tényleg ápol, azokból is a 'kiwi' márkájú a legjobb!!! )
Vettem még ott ékszertartót, nyakláncot egyéb apróságot... tökéletesen meg vagyok elégedve vele!
Szóval megéri, csak tényleg igényesen kel bánni vele...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!