Lányok! Kinek tetszik fiún csíkszem? (Nem ázsiai. Képek lent)
Figyelt kérdés
Ilyen vékony szem.
Azon olyan sok nem látszik, szóval itt van egész alakosba is, de csak a szemet nézzétek:
2011. jún. 23. 00:50
1/60 anonim válasza:
Értelmes embert ilyen szemmel még nem láttam. Barmot annál többet. Persze lehet, hogy bennem van a hiba.
2/60 A kérdező kommentje:
XDDDDDDDDD
Ez vicces, de most komolyan: szerinted akkor lesz értelmetlen egy ember, ha csíkszeme van?
2011. jún. 23. 00:55
3/60 anonim válasza:
Ezért mondtam, hogy lehet, hogy bennem van a hiba, mert logikusan nincs összefüggés. Persze az is lehet, hogy valami ősember gént örököltek, és akkor mégis van.
4/60 anonim válasza:
nem is tudom:s
ezek nem be vannak kábítószerezve?
5/60 A kérdező kommentje:
Nincsenek bekábítószerezve :) Nekem is csíkszemem van, de a kép nem rólam van. 1. válaszoló: mért, ő nem értelmes ember? Nem is ismered. Vagy most nem értelek, honnan vágsz le ilyeneket.
2011. jún. 23. 01:01
6/60 anonim válasza:
Csak a személyes szubjektív tapasztalat. Ezt már harmadszorra hangsúlyozom. A második kép egyébként magáért beszél.
7/60 anonim válasza:
Hát úgy néz ki mint aki be van szívva. Ennek nem csíkszeme van csak kikéne nyitni! :D
8/60 A kérdező kommentje:
Az 1 póz ahogy a rapperek gyakran állnak be ;) ;)
2011. jún. 23. 01:07
9/60 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 00:59
storno nem szóltam semmit
10/60 anonim válasza:
Én arra tippeltem volna, hogy merevrészeg vagy a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!