Sokat valtoztam, mi a velemenyetek rolam?
2011. jún. 22. 23:26
11/42 anonim válasza:
én is emlékszem rád. hűváó, nagyon jól nézel ki, csak így tovább! :)
14/42 A kérdező kommentje:
11kg...majdnem 12...akkor voltam 72 most pedig 60/61 valtozo,1kg mindig vagy felcsuszik vagy lecsuszik...
2011. jún. 23. 00:31
15/42 anonim válasza:
A ruháid nem jönnek be (az ing meg mellény jó, de a gatya olyan ócska kínaisnak látszik, lehet ott is kapni sokkal jobbakat)
A sminked nem az igazi, szűkíti a szemed, ne belül húzd ki. A szemnek sem az igazi, mert belemosódik a smink. :D
Amúgy nincs veled baj, majd kialakul, ami még nem stimmel.
A szeplőid tetszenek nekem is. :D
16/42 anonim válasza:
Szép vagy, aranyos vagy, az utolsó képen különösképpen. Ha lehet választani, akkor én az első új és a harmadik új képen látható csúcsfej frizurára nem tartok igényt, nekem elég furcsa.
17/42 anonim válasza:
Sokat változtál tényleg,szép az arcot,és jól llak a szeplők(látom mások is dícsérik itt)!:)Szépen lefogytál-ehhez gartula.Hogy fogytál le?
18/42 anonim válasza:
ügyes vagy,téll. szépen lefogytál és előnyödre változtál sokat:)
de mi lett a szemüvegeddel?kontaktlencsét hordasz?
19/42 anonim válasza:
fogytál, a szpelők jóláléllnak, nincs szemüveg..nekem tetszel.. de régen is aranyos voltál most meg szép vagy..
20/42 anonim válasza:
Hát az első kép alapján jó messzire elkerültelek volna, de kifejezetten jó csaj lett belőled. Komolyan.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!