A Mod'Art divatiskolába szeretnék járni! Mi a véleményetek a suliról?
én is oda szeretnék majd menni érettségi után, én már tanulok franciául és remélem összejön :) azt nem tudom milyen "szakra menjek" :/
sok jó ötletem van de rajzolni nem tudok olyan ügyesen sajnos :/
SOK SIKERT NEKED!! :) :)
Ha divattervezésre mész, akkor muszáj rajzolni, mivel több fordulós a felvételi és mindig rajzolni kell.
Amúgy tehetségesek is vagytok benne? :)
köszi a második hozzászólónak! neked is sok sikert! :)
...szeretek rajzolni! az osztálytársaim, ismerősök és a rajztanárnőim is azt mondták, hogy tehetséges vagyok :)és kreatív.
Az, hogy tudsz rajzolni, nem egyenlő azzal, hogy van stílusérzéked :) A divattervezés ennél sokkal komolyabb dolog.
A kérdésed már ott sántít, hogy nem minden tanuló mehet ki Párizsba, mondjuk 40ből 1 az arány. Csak a legjobbak. Az, hogy meg tanulsz franciul még nem biztosíték, hogy mehetsz. Sőt, tulajdonképpen teljesen mindegy, mert tudomásom szerint eddig olyanok mentek,akik nem beszéltek franciául. (csak angolul) Ahhoz nagyon különleges tehetségnek kell lenned, hogy a suli által ki menj, esetleg akkor mehetsz magadtól,ha a pénzes apuciék elvisznek :) Én a ModArtba járok, szóval tudom, hogy mennek ott a dolgok. Ne bízd el magad ennyire, mert nagyot fogsz koppanni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!