Mi számít nagy mellnek?
Nekem 75cm mell alatt, és 87-90 cm a mellem.
Ez nagy, kicsi, normál vagy milyen?
Hasonló adatokkal élő lányok, hányas kosarat hordtok? A, B, C-t?
Szerintem D-től számít nagynak és csak akkor ha a lány vékony.
nekem 70E
Szerintem C-től számít nagynak. Amúgy én 75A-t hordok és utálom.. :'(
14/L
nekem 75/c ez olyan átlagos vagy annál kicsit nagyobb méret. De ennél nagyobbat már semmikép sem szeretnék
15/l
Nekem 176 centihez és 56 kilóhoz, 90/D-sek.
Barom osztálytársaim külön köszönnek nekik és a hogylétükről érdeklődnek...:D
Én még amikor lefogytam 57-58 kg-ra (173 centihez) akkor is 70 C és D között volt. Most 60 kg vagyok, jelenleg 75 D. A derekam meg alig 60 cm, hát érdekes egy kontraszt :DD Most mell alatt 73 cm, mellbőség 93 . 57 kilósan mell alatt 70-71, mellbőség kb 90.
Az se mindegy amúgy, hogy milyen a formája, nekem szerencsére szép kerek, DE egy icipicit távol is vannak egymástól, szóval felsőben, melltartóban nem tudok "versenyezni" egy olyannal akinek amúgy lógós, de a melltartója szép formát ad neki. Az ilyen lányoké szebb ruhában. Na de a strandon majd nyáron.. ott jön el majd az én időm a fürdőruhában :DD
Nekem 75/C
16/L
2-3 éve még A volt, aztán már nem volt kényelmes, váltottam B-re, most meg már a C-s jó :D
Remélem még nő, egy D-snek örülnék 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!