Milyen mell "gáz"? Mármint az enyém olyan. Ez lehet hogy hülyeség. Hogy így a bimbó nem igazán külön ül el hanem a vége ilyen kúp formájú. Ez normális?
Ilyenkor kezdek aggódni értetek lányokért, hogy még valami hülyeséget csináltok:)
Teljesen mindegy, hogy milyen, mert nem az a két cici a fontos a mellkasodon, hanem a mellkasodban lüktető és dobogó piros kis izomtömeg, tudtad?:) Tudod mi a gáz? A szilikonos meg plasztikázott mellek. Mindenkinek a természetes teste a legszebb, nem szabad elrontani. Ha a természet egy lánynak kicsit ad, akkor nem véletlenül lett Neki olyan. Akit én szeretek lánynak sincsenek olyan túl nagyok, de ez kit érdekel? Azért szeretem, aki. És hozzáteszem, hogy még sosem fogtam meg, és nem is láttam fedetlenül Neki! Szóval hidd el, hogy ez így jó!:)
Ezt egy fiú mondja;)
Én meg mindig olyanra vágytam, mint a tiéd, és szégyenkeztem a nagy, csúcsos, kiálló mellbimbóm miatt.
Így felnőtt fejjel már tudom, hogy a pasiknak ez nem számít. Csak mell legyen. :)) És egy jó nő hozzá.
Párom itt ül és épp azt mondja "a cici az cici, mindenhogyan szép"
Olyan ez, mint hogy gátlásaink vannak a p***ncink formája miatt, aztán kiderül hogy a pasiknak mindegy is, csak p***nci legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!