Fiatal vagyok, de nem szép a bőröm, mit tegyek?
jó azért annyira nem vészes a helyzet,de tény,sok miteszerem van,sokszor zsíros a bőröm és sokszor nagyon nyúzott,öreges,ha fáradt vagyok.
kozmetikus segíthetne ezen?vagy valamilyen krém?
18L
Szia!
Én a garnier pure 3 az 1 -be arctisztítot használom és 1 hónap alatt eltüntette a miteszereim nagyrészét. Hát a nyúzottságra a pihenés vagy egy reggeli hidegvizes arcmosás segítene.
köszi mindenkinek.
megpróbálom a garniert hátha segít.sok folyadékot iszok,de az alvás az valahogy nem nagyon megy...alapból nehezen tudok elaludni hiába fekszek le 10 körül,ha suli van akkor azért vagyok fáradt,most meg dolgozom.
nos...elmondom a történetemet...esett úgy, hogy én elkezdtem mindeféle hidratáló krémet, ilyen olyan csodakrémet magamra kenegetni...alapozót...stbstb....és mi lett?több ragya...gyürött arc...abbahagytam...és mi lett??? tiszta, üde, friss bör...sose volt ilyen szép az arcom...persze teszek némi erőfeszítést érte:
- reggel este sima babaszappannal arcmosás...este esetleg egy puha sörtéjü fogkefével átdörzsizem...
- mézes-cukros arcradir kb hetente egyszer....
- hidratálásra egy pici, lehelletnyi kéktégelyes nivea...
- minél kevesebb alapozó
- és semmi de semmi egyéb...ennyi...semmi más krém, kence, vagy arkámi...és isten az atyám ilyen szép az arcom sose volt...pedig rettentően tágak a pórusaim...
22L
köszi:)
kipróbálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!