Mi az oka annak, hogy a kivett piercing helye nem tünik el, annak ellenére, hogy már 2éve kivettem őket?
Nekem is tökre látszik még a PC helye, jobb oldalon, alul a számban volt egy karika, ami már régóta nincs meg, de természetesen a lyuk még megvan. Illetve maga a lyuk már beforrt, de mégsem.
Aminek külön örültem, hogy ballagási fotón kb mindent lerutesált a fotós (az arcomon lévő anyajegyet is, amit nagyon szeretek), de a PC-lyukat persze nem.
Sziasztok! 22leszek, és kb. 16-tól 20 éves koromig használtam ezeket a piercingeket, ugye mára már meguntam őket,meg változott az életmódom és a stílusom is, kiszedtem, de a helyük sajnos nem akar eltünni vagy egy picit legalább elhalványulni.
Tehát akkor nem nagy esély van arra, hogy elmúljanak.
Lehet, hogy még pár év alatt azért halványabbak lesznek a helyek... Köszi a válaszokat :)
Lehet...
viselnie kell az embernek a kamaszkori hülyeségeinek a következményeit :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!