Zselé, vagy porcelán? Tip, vagy épített? Miért pont az?
Érdekelne, hogy mi alapján választjátok meg a műkörmötök alapanyagát...sok érvet hallottam már egyik és másik mellett, nekem is volt már minden.
Ha lehet, fejtsétek ki bővebben, ne csak egy szavas válaszok legyenek:)
Nekem épített porcelán stilettom van, egy teljes sablon méret, ha jó a körmösöd akkor sokáig bírja, a mostani nekem már tegnap volt 3 hetes, jó nem mondom ha beleakad valamibe, vagy ráesik valami, akkor tud ám fájni, viszont gyönyörű és nőies, csak ajánlani tudom :) ( most tök menő az üveghatású, 3D-s virággal, nekem a következő olyan lesz) Hajrááá :)
19L
Köszi, de körmös vagyok:) Most épp porcelán edge körmöm van:) Viszont annyi "érdekes" dolgot hallottam már, h ki melik alapanyagot választja, h gondoltam itt is rákérdezek:)
Pl, h a körmös azt mondta, h a porcelán jobban törik, meg a tip-től erősebb lesz a köröm, azért nem csinál építettet, holott ezek közül egyik sem igaz.
Épített zselés.
Hogy miért?
Nem tudott fogadni a barátnőm körmöse,ezért más után néztem,találtam is egyet kicsit húzósabb áron,de csak zselével dolgozik.
Majd ismeretségi körömben tovább érdeklődtem és rátaláltam egy porcelános csajra.
Bementem hozzá,épp az egyik régi tanáromnak készítette a körmét.
Hát kértem egy időpontot,és mászkáltam tovább a városban amikor is összefutottam a tanárral,és megnéztem a körmét..
Na hát ott döntöttem el,hogy soha nem lesz porcelános műkörmöm,mert nagyon undorítóan,oldalt a bőre,és csíkos volt a köröm,nem reszelte meg eléggé,oldalt pedig felpúposodott a körme.
Tehát zselés,épített:) szerintem sokkal szebb,nem törik hamarabb,nekem például 4 éve kibírja mindig az 5 hetet,mert átkenem színtelen körömlakkal.:)
17:38 vagyok...
Én sem tapasztaltam még, hogy törne. Vagyis egyik barátnőm mesélte, hogy az ő körmöse túl vékonyan hordta fel a porcelánt és, hogy neki -2 le is tört, de gondolom erre van vmi bevett szokás, hogy milyen vastagságúnak kell lenni. Meg tőlem a körmösöm szokta kérdezni, hogy domború legyen vagy laposabb, valamit az is befolyásol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!