Segitenetek valasztani ket frizura kozul?
Figyelt kérdés
Holnap 13 korul megyek fodraszhoz, mert le szeretnem vagatni a hajam. Ket hasonlo fazon kozul nem tudok valasztani. Melyik szimpatikusabb nektek? Odairnatok, a nemetek es a korotok is? Azt valasztom amire a tobb szavazat jon. Majd megirom, h sikerult.
1. *****
2. *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. márc. 23. 21:33
1/13 anonim válasza:
Mindkettő tetszetős, de a barna klasszisokkal jobb szerintem.
33f
2/13 anonim válasza:
nem jönnek be a képek!not found
3/13 A kérdező kommentje:
2009. márc. 23. 22:26
4/13 anonim válasza:
Szerintem a barna jobb...
de ez attól is függ hogy te milyen színben szeretnéd...
Mivel az első a barna, az szerintem szőkében és vörös szinben is jól néz ki, dögös!
Még a második, a szőke, az szerintem valami sötétebb színben jobban érvényesülne...
5/13 anonim válasza:
A barna. Természetesebb, könnyebben kezelhető.
37/n
9/13 anonim válasza:
hát nekem a szőke jobban tetszik...nem a szine miatt...am melyik lett?:)
10/13 anonim válasza:
Nem sok különbséget látok a két haj között fazonban. A barnának kicsit rövidebb a frufru része. Nekem azért a szőke jobban tetszik, lehet hogy csak a szín miatt. 32/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!