Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Stira ellen mi a legjobb krém?

Stira ellen mi a legjobb krém?

Figyelt kérdés
Lefogytam kb 15kilót,de hiába vagyok fiatal stirák jelentek meg rajtam, pedig nem fogytam olyan hű de gyorsan, na de extra lassan sem. Tudom, hogy sose lesz a régi, de szeretném valahogy feszesíteni a bőröm(a tornán kívül),illetve a stirákat valahogy eltüntetni,átlátszóak,de zavarnak. Vagy legalább kicsit legyenek észrevétlenebbek. Viszont olvastam olyasmiket,hogy ilyen-olyan krémek még károsak is a bőrnek. Hogy tudom ezt egészségesen kivitelezni? Ismertek olyan készítményt ami bevált nektek? Köszönöm előre is!
2011. jún. 19. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én olvasgattam neten és sokan írták, hogy a Dr. Kelen krém volt jó rá.

Ez itt: [link]

Hát én megvettem de borzasztó volt az illata, úgyhogy aztán ráhagytam... Egyébként Rossmann-ban vettem 1000 Ft-ért.

Hallottam még olyat, hogy a terhességi csíkok elleni olaj jó rá mert az meggátolja a kialakulást meg kicsit segít is rajta.

Mondták már a szőlőmagolajat, olivaolajat és a zsíros krémeket.

Barátnőm azt mondta, hogy neki a Shea vaj volt jó rá.

Szóval mindenkinek más válik be!

Egyébként ami tényleg segít rajta az a mikrodermabrázió. De az nagyon drága.

Írd be itt a keresőbe azt, hogy "stria". Sok kérdés van és hozzá sok válasz. Hátha neked valamelyik hasznos lehet.

Szerintem próbálj ki valamit ami neked a "legszimpatikusabb". :)

Eltüntetni igazán nem tudod őket, az már jó ha átlátszóak!

Ha feszesíteni szeretnéd a bőröd akkor meg vagy valamilyen bőrfeszesítő vagy Q10-es testápoló. Én a Garniereset használom (sárga színű, citrusos) és nekem ez bevált de nagyon sok fajta van.

Ami még jó a bőrnek ha sűrűn radírozol és a masszázs.

2011. jún. 19. 20:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Tehát ez már jó, ha átlátszóak? Akkor tényleg valami feszesítés kellene, talán még az segítene, hogy még "halványabb" legyen? Nem tudom jobban megfogalmazni,hiszen már ígyis átlátszó, de gondolom akinek van az érti,hogy mire gondolok. Igen,ilyesmikre gondoltam,mint garnier és hasonlók,amiket könnyű beszerezni,nem ájul el az ember,de még használ is.
2011. jún. 20. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!