Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl vékony comb? Segítség!

Túl vékony comb? Segítség!

Figyelt kérdés

Nagyon vékony lábam van és hosszú, (növésben vagyok) szóval elég magas vagyok meg sovány, 170cm 50kg, de még ennyinek sem nézek ki, és NEM TUDOK HÍZNI! |:

Mindig azzal jön nekem a többi lány hogy rajtuk legalább van mit fogni, nekem meg ittvan a túlvékony combom, összezárni nemtudom, max ha leülök, akkor nincs közötte lyuk, mert összezárul. de alapból ha állok akkor ilyen szemből kb: () 3centi az üresség a legszélesebb részén (hát ez nagyon értelmes volt...)

Fiúk titeket zavarna? :/

15L

2011. jún. 16. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sztem egy normális hízókúrával próbálj meg fölszedni kb. 5 kg-t. A beszólogatókkal meg nem kell foglalkozni, mert egyáltalán nem jobbak nálad és ezt próbáják leplezni.
2011. jún. 17. 17:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Most félév alatt híztam kb 5-6kgt, énsem értem hogy, az igaz hogy egésznap csak tespedek és nemcsinálok semmit (főként hogy hízzak dehát annyira nem segít mint gondoltam, ugyanolyan vékony vagyok...) Hízni nagyon nehezen tudok, legalábbis úgy hogy látsszon...Fogalmam sincs hova megy a súly rajtam, mert semmim nem lett nagyobb etőtl az 5-6kg-tól de a mérlegen mégis meglátszik...
2011. jún. 18. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem kell híznod,biztosan változol majd.Feleslegesen izgulsz emiatt.., van egy barátnőm aki 150 cm és 28 kg,úgyhogy nem vagy egyedül.
2012. febr. 19. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!