Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb izzadság...

Melyik a legjobb izzadság gátló, deo vagy stift vagy spray, ami a legmelegebben is megvéd az izzadástól?

Figyelt kérdés
Nagyon izzadós tipus vagyok... Télen is nagyon izzadok. Segitsetek létszi kinek mi vált be! :)
2011. jún. 15. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:

ezek mellett is izzad az ember, csak nem érezni a szagát.

én golyóst használok, mellette sprét is abból fújok szinte az egész felsőtestemre

2011. jún. 15. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az Adidas rózsaszínje jött be a dezodor,mert az erősebb,nagyon finom illata van!És ahogy egyre jobban meleged lesz,annál erőteljesebb.
2011. jún. 15. 22:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.. ja és csaj vagyok szóval olyan márkák érdekelnének :)
2011. jún. 15. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát amit tudok ajánlani az a Lady speed tick stift, az nagyon jó.Hát nekem a golyósak azok nem nagyon váltak be, meg míg megvárod hogy megszáradjon az is időt vesz el.A spray egy fokkal jobb, csak az a baj hogy hajtógázasak, de ezen felül tudom ajánlani a Rexona-t a Nivea-t ezek is nagyon jók.Mindenesetre a stifteket, ajánlom.Hát az áruk sem valami olcsó de ha van felétek ilyen 100-as boltok ott akár 200 Ft-al is olcsóbban megtudod venni ;)
2011. jún. 16. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon sok mindent kipróbáltam fel sorolni se tudnám őket mert annyi van belőlük nekem a Secret key jött be de abból csak a cream változat jó ilyen lyukacsos a teteje de a bal feső sarokba a cimkén rá is van írva
2011. jún. 16. 10:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek (:
2011. jún. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!