Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jók a Skechers cipők?

Jók a Skechers cipők?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egyet. Pedig Adidast vagy Niket szerettem volna, de abból 5 cipőboltban egyikben se volt méret a nagy lábamra (40-es láb és lány vagyok :@...innen adódik a kérdés vajon miért nincsenek nagyméretű cipők) Tehát be kellett érnem egy Skechersel. Erről a márkáról nem is nagyon hallottam még. Kinek mi a tapasztalata róla.
2009. márc. 22. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én élek, ismert és elismert márka. Nekem is van nem is egy pár és bejönnek. Igaz, hogy egy sem edzőcipő.
2009. márc. 22. 16:20
 2/7 A kérdező kommentje:

igen tudom, és köszi :))

de a nike és adidas cipőkből is utcait vennék ;)

2009. márc. 22. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam már róla, és jó márkának számít.
2009. márc. 22. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen tuti márka! Nekem volt egy ilyen cipőm, 6 évig bírta. Még most is jó lenne, de kifakult a mosástól. Seholsem jött szét, a talpa sem vált le. Már megérdemelte hogy kidobjam, mert kihasználta a sorsát. Ha beszélni tudott volna az a cipő, sokat mesélt volna....... :)
2009. szept. 21. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó ezeket hallani :) Mert én a héten vettem egyet. Remélem bírni fogja sokáig.
2009. nov. 8. 13:38
 6/7 defer5 válasza:
100%
Igen, jó márka és tényleg nagyon jók!!! Igazán sokáig bírják és nagyon strapabíróak!!! Csak az áruk egy kissé magas Mo-on, amíg az usa-ba átlag csak 60 usd (12.000!!!)
2011. jún. 5. 18:14
 7/7 anonim válasza:
16%
Érdekes, én amcsi oldalakon nem olvastam túl jókat a Skechers cipőkről, állítólag leutánoztak más márkákat, illetve az egyszerű design-juk miatt elkerülték a figyelmemet. De akinek van, viselje nyugodtan egészséggel.
2018. febr. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!