Vannak olyan modellügynökségek, ahol nem nekem kell fizetni, hanem akár ingyen bejuthatok, sőt később még fizetésem is lenne?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne ez a munka, minden álmom,( a magasságom is aránylag meg van hozzá,173cm, külsőre, kék szem, szőkés barna középhosszú haj, nem csont sovány test) sajnos mindenhol csak olyan cégeket találok, ahol százezreket kellene fizetnem azért, hogy felfigyeljenek rám. Tudom, hogy olyan siker, mint amilyen Mihalik Enikőt érte, nem talál meg, mert ritkán fordul elő az ilyen, de reménykedem, hogy itt, vagy akár hirdetésben találok ilyesféle munkát. Ha valaki tudna nekem segíteni, előre is köszönöm!!2011. jún. 15. 11:52
1/3 anonim válasza:
Nagyobb modellügynökségeknél van ilyen, sőt, kisebbeknél is, ha tényleg van benned remény. Ha nincs vagy csak kevés, akkor majd hülyék lesznek fizetni, nem térülne meg később.
Most is van asszem valami válogató, a nevét nem tudom, de szerepel kérdésekben is csomószor. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ha meg tudsz valamit, akkor leírnád, kérlek? :-)
2011. jún. 15. 14:13
3/3 anonim válasza:
barátnőm modellkedik és 40.000t kell havonta fizetnie és minden héten foglalkoznak vele és ebből valószínűleg karriere is lesz. Amiket én eddig tapasztaltam ismerettségi körben nem sok olyan van ahol nem csak a pénzt akarják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!