Számotokra ki a legszebb nő a világon sztárok közül?
ma 08:59
Jó, most miért kell leszólni más véleményét? Direkt oda is írtam, hogy SZERINTEM. Fogadd el, és ne kötekedj. Nekem szép.
Hm, de ellenszenves arca van ennek a Barbinak... kifejezetten gonosz a tekintete, ami eleve kizárja azt, hogy szép legyen, mert a külső szépségnek a lelki szépséget is sugároznia kellene.
Úgyhogy részemről sokkal inkább Péter Szabó Szilvi
A külföldiek közül pedig Laura Breckenridge (habár ő még nem sztár, de előbb-utóbb az lesz)
amikor 13:41 nél Laura Breckenridge-t megláttam...
én vagy 10 percig itt lestem nyitott szájjal:D
szerintem is ő a legszebb :D
Továbbra is azt mondom, hogy ellenszenves Palvin "Hát, láttalak má'" Barbara:
http://www.youtube.com/watch?v=n1wGdIsCxys
És bár itt is egy kiló smink van rajta, látszik, mennyire nincsenek a helyükön a fogai, de a kiugró állkapcsa se valami esztétikus. Pózolni tud és csücsöríteni, az arca alakítható, ezért lett ő keresett modell. Félreértés ne essék, nagyon örülök neki, hisz mégiscsak a mi kutyánk kölyke, magyar leányzó. Na de hogy "eszméletlen szép" és "a legszebb"?
Mi lenne ha befognád és nem a másik ízlését fikáznád? Nem Palvin Barbiról kell véleményt alkotni.
De ha már itt tartunk,melyik modell tökéletes? A modellek általában még szépnek sem mondhatók,sőt van egy-kettő aki kifejezetten ronda,ha csak úgy nézed,de valamiért megfelel az elvárásoknak a modellszakmában,ezért sikeresek. Mondjuk Palvin Barbi pont hogy szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!