Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Számotokra ki a legszebb nő a...

Számotokra ki a legszebb nő a világon sztárok közül?

Figyelt kérdés

szerintem

Adriana Lima :)

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 14. 23:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Megan Fox és Miranda Kerr
2011. jún. 15. 10:58
 12/23 anonim ***** válasza:

ma 08:59

Jó, most miért kell leszólni más véleményét? Direkt oda is írtam, hogy SZERINTEM. Fogadd el, és ne kötekedj. Nekem szép.

2011. jún. 15. 11:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Nyilván Odette Yustman a legszebb, de még róla is lehet rosszabb, kevésbé jók képeket találni a neten, nem beszélve a többi nőről.
2011. jún. 15. 12:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Palvin Barbi

[link]

2011. jún. 15. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hm, de ellenszenves arca van ennek a Barbinak... kifejezetten gonosz a tekintete, ami eleve kizárja azt, hogy szép legyen, mert a külső szépségnek a lelki szépséget is sugároznia kellene.

Úgyhogy részemről sokkal inkább Péter Szabó Szilvi

[link]

A külföldiek közül pedig Laura Breckenridge (habár ő még nem sztár, de előbb-utóbb az lesz)

[link]

2011. jún. 15. 13:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Thalia Sodi

[link]

2011. jún. 15. 15:01
 17/23 anonim válasza:

amikor 13:41 nél Laura Breckenridge-t megláttam...

én vagy 10 percig itt lestem nyitott szájjal:D

szerintem is ő a legszebb :D

2011. jún. 16. 10:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Modellek közül apszolúte Palvin Barbara :) Szerintem eszméletlen szép az a lány! És nem, nem gonosz a tekintete, csupán magabiztos, mert annak kell lennie egy modellnek a kamerák előtt :)

Színészek közül pedig Jessica Alba :)

Barbara:

[link]

[link]

Jessica Alba: [link]

2011. jún. 17. 00:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Továbbra is azt mondom, hogy ellenszenves Palvin "Hát, láttalak má'" Barbara:

http://www.youtube.com/watch?v=n1wGdIsCxys

És bár itt is egy kiló smink van rajta, látszik, mennyire nincsenek a helyükön a fogai, de a kiugró állkapcsa se valami esztétikus. Pózolni tud és csücsöríteni, az arca alakítható, ezért lett ő keresett modell. Félreértés ne essék, nagyon örülök neki, hisz mégiscsak a mi kutyánk kölyke, magyar leányzó. Na de hogy "eszméletlen szép" és "a legszebb"?

2011. jún. 17. 01:37
 20/23 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha befognád és nem a másik ízlését fikáznád? Nem Palvin Barbiról kell véleményt alkotni.

De ha már itt tartunk,melyik modell tökéletes? A modellek általában még szépnek sem mondhatók,sőt van egy-kettő aki kifejezetten ronda,ha csak úgy nézed,de valamiért megfelel az elvárásoknak a modellszakmában,ezért sikeresek. Mondjuk Palvin Barbi pont hogy szép.

2011. jún. 17. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!