Valaki hallott valamit a nextplus modell ügynökségről?
Róluk nem hallottam semmit, de alapszabály:
Jó nevű ügynökség INGYEN készít portfóliót, mert csak annak csinálják meg, akinél biztosak a munkában, tehát abban, hogy bevételük lesz belőle.
Szerződéskötés, portfóliókészités után már castinglistát adnak, tehát elküldenek különböző válogatásokra. Felkészítenek ezekre, tehát elmondják, hogyan viselkedj, milyen ruhában, milyen smikben jelenj meg.
Tehát, ha először pénzt kérnek valahol, akkor abban én már nem bíznék meg.
első
Most megnéztem a honlapot. Hááát, a modelleket végignézve, nem hoszem, hogy ilyen fotókkal ezek a modellek akár egy közepes ügynökség honlapján szerepelhetnének.
Sziasztok!
Végignéztem az ügynökségeket - hát portfóliót mindenki pénzért csinál, csak a feléért mint ez a Next - valaki kapott már náluk munkát is, vagy csak fizetett nekik?
Üdv
2 éve modellkedem és rengetek munkám van!
A next+ egy átverés ezt már mindenki tudja =)
Véleményem szerint a 180 000 Ft sok. manapság minden pénzbe kerül így a portfolio is. Kb 80.000, 90.000 Ft ot érdemes érte fizetni =) .
Mielőtt valaki elkezdene velem veszekedni gondoljon bele hogy azért kell fizetni a képekért mert a fotos meg a sminkes és pénzt kér amiért rádszentelte az idejét =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!