Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi motivál egyre több mindenki...

Mi motivál egyre több mindenkit arra, hogy kitegye ide a képét?

Figyelt kérdés

Egyre több a "Szerintetek szép/csúnya vagyok?" "Szerintetek hogy nézek ki?" kérdés... Vagy külön testrészek közzététele (Milyen a seggem? Nagyon vastag a lábam? Jó az alakom? Nagy a hasam? Kicsi a mellem? stb)

Nekem sincs sok önbizalmam (sőt...), de valahogy nem akarnám még jobban lenyomni azzal, hogy kiteszem magam ide, és valaki durván beszól, aztán megbánnám az egészet.

Ez miért jó? Mi értelme?

2011. jún. 13. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem ez az internetes korszak velejárója, pár ember elhülyül tőle. De ez van, Ő bajuk. Én se tenném ki a képem, de rájuk nem fogok haragudni. Facebook, iwiw, privi, stb., ez mind olyan, amit egy csomóan elfelejtenek normálisan kezelni, és akárki láthatja Őket simán. Akkor meg már tökmindegy nekik, egy vagy több ide vagy oda, így kirakják ide is. Nagy jövője van az ezzel történő visszaéléseknek... és elég sokan későn kapnak csak észbe sajnos. De az internet megjelenésével a helyesírás (és még sok más dolog is) úgyszintén elkezdett romlani, az emberek tojnak bele, mert egyszerűen már minden annyira egyszerű.
2011. jún. 13. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Kíváncsiak mit gondolnak róluk, de a névtelenséget szeretnék megőrizni.
2011. jún. 13. 21:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Na de ha arccal együtt teszi ki, elég, ha egy olyan ismerős meglátja, aki nem kedveli annyira, és máris kiírja a nevét...

Engem is érdekelne, hogy ismeretlenek mit gondolnak rólam általánosságban, de 1. Félek, hogy valaki arc nélkül is felismer. 2. Vannak olyan bunkók, akik azon élvezkednek, hogy másoknak direktbe olyanokat írnak... (A véleményt normálisan is meg lehet fogalmazni. De mivel ez egy névtelen oldal, itt a felhasználóknak semmi nem szab határt, bármit megtehetnek.)

Sokszor én érzem magam rosszul, mikor valakit csúnyán leszólnak, vagy röhögnek rajta.

Meg egyre több olyan van, hogy más új kérdést nyit egy felhasználó korábban feltöltött képéről...

2011. jún. 13. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Én azért értem meg őket, mert a válaszolók számára ismeretlen emberek, nem elfogultak vele kapcsolatban mint pl. a barátok, barátnők, családtagok..stb. Őszintén megmondják a véleményüket, és tudnak változtatni azon, ami a túlnyomó többségnek nem tetszik, úgy ahogyan a kérdezőnek se.
2011. jún. 13. 23:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez hülyeség, attól hogy pl itt azt írja róla 10 ember, hogy csúnya, meg fogyjon még nem biztos hogy valós is. Lehet csak az a 10 ember gondolja így a többség nem.
2011. jún. 14. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Az önbizalmat nem az fogja növelni, hogy valaki kirakja a seggét ide, és idegenek csorgatják rá a nyálukat. Hanem, hogy elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy, és a "hozott anyagból" megpróbálod a lehető legjobbat kihozni.

Akik itt mérik fel a közvéleményt, azok szerintem inkább csak magamutogatók, és folyamatos visszajelzésre szomjaznak, mert a baráti körükben, meg a hétvégi bulikban nem nyalják ki eléggé a s*ggüket.

Bocsi, de ez a véleményem.

2011. jún. 14. 14:00
 7/9 A kérdező kommentje:

"Akik itt mérik fel a közvéleményt, azok szerintem inkább csak magamutogatók, és folyamatos visszajelzésre szomjaznak, mert a baráti körükben, meg a hétvégi bulikban nem nyalják ki eléggé a s*ggüket. "

Na ez az... Hogy valószínűleg itt akarnak megerősítést szerezni, csak a statisztika alapján legtöbbször nem azt kapják, amit várnak (mindig vannak olyanok, akik szándékosan sértegetik ezeket az önigazolós egyéneket), akkor...? Megéri? Szerintem nem....

2011. jún. 14. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg amit mondtam, hogy csomóan azt hiszik, hogy nem fogják tudni, hogy kicsodák. Aztán vagy a loginnevük buktatja le Őket (amit nem is lenne kötelező feltüntetniük), vagy a beírásuk, vagy a fájl neve amit felraktak, vagy maga a kép... meg tudom is én, már nagyon sok féle lebukást láttam. Amikor meg céloz erre az ember hozzászólásban, akkor nem értik. Na de mindegy :D
2011. jún. 14. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért sértegetik ezeket az embereket, mert ennek nem itt a helye, nem erről kellene szólnia az oldalnak. Felőlem bármijükről tehetnek fel képet, én inkább szánalmasnak tartom, és szépen továbbkattintok. Ha rám hallgatsz, te se ilyen módon próbálj érvényesülni, mert lehet, hogy rosszul sül el a dolog.
2011. jún. 14. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!