Használtok otthoni gyantát? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 20:45
1/3 anonim válasza:
használok már évek óta de bevallom, nem is tudtam hogy van jobb meg rosszab, hidd el hogy tök mindegy, ráadásul én nem is gyantalemosóval mosom le utána hanem babaolajjal, főlegm miután kiderült, hogy ugyanaz az összetételük.
2/3 anonim válasza:
Szia,énis évek óta használok gyantát otthon.Nem egyértelmű a kérdésed,de feltételezem,hogy arra vagy kiváncsi,hogy a hideg gyantacsík vagy a meleg gyanta jobb..az én véleményem szerint egyértelműen a melegítős (abból is szerintem a legjobb a zöld színű,sok változata létezik)a jobb.Próbáltam már a hideget is,de nem túl nagy a hatékonysága.remélem tudtam segíteni. =)
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha nem voltam egyértelmű, de erre voltam kíváncsi, nagyon köszi:)
2009. márc. 22. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!