Mi ez a strawberryNET?
Figyelt kérdés
Megbízható pl az itt kapható MAC? mert ahhoz képest árban drága. IsmeriteK?2011. jún. 12. 23:55
1/4 anonim válasza:
én rendelni akartam múltkor egy pirosítót, de nem akartam bankkártyával fizetni és utánvéttel akartam kérni erre oda volt írva, hogy akkor vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Erre visszaírnak angolul, hogy írjam le amit akarok nekik angolul, mert nem jó a fordítójuk. Inkább hagytam az egészet:) AMúgy szerintem megbízható az oldal.
2/4 anonim válasza:
Hát még jó, hogy odaírták, mert nincs külföldről utánvét, csak kb 8000-10 ezer forint ez a szolgáltatás amerikából a magyar postával.De ez náluk már nem divat, gyorsabb a Paypal. Csináltass Paypal hozzáférést és online utalhatsz minimális költséggel, az a leggyorsabb, legmegbízhatóbb.
3/4 anonim válasza:
hú, nagyon megbízható cég, és szinte mindig rendelek márkás sminket... minden hónapban van 60-70%os leárazás pár termékre, és így jutottam hozzá egy 8000 ftos lancome alapozóhoz 3300 ftért :))) és eredeti mindegyik...
különben paypal kell hozzá mindenféleképpen, utánvétellel elég nehézkes mivel külföldről küldik. ne aggódj, megbízhatóak... néha küldenek ajándékot is :)
4/4 anonim válasza:
Fordítsd le: EperNet
ajánlatom : menj be az ms paintba és nyomd meg a Ctrl+F13-mat besz*rsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!