Mit értesz az alatt, hogy egy nő igényes?
Rendszeresen fürdik, jó illatú, fényes, szépen fésült haja van és ne legyen korpás, kócos. Ne legyen büdös!!!
Ne legyenek elhalt hámsejtek az arcán, ne legyen zsíros a bőre. Ne legyen összenőtt bozontos szemöldöke.
A körmei legyenek ápoltak.
Ne hordjon igénytelen, szakadt ruhákat.
hát még nem igazán vagyok nő, mivel csak 14 vok. de azért minden nap fürdök, szeretem ha szépek a köremim(nem járok manikűröshöz), az meg fő pont hogy ne legyek büdös, a hajam általában nem kócos(csak akkor ha összekócolják a suliban), a bőröm nem zsíros.
szőrteleníteni lent még nem szoktam, a hónaljamat pedig hetente, emrt még nincs oylan státuszban hogy nagyon nől, ekkor is csak 3-4 kellemetlen szál van.
ja és fodrászhoz is nyíratkozni 2-2,5 hónaponta járok.
manikűr pedikűr még nem - utolsó válszoló
14/L
Legyen ápolt, tiszta, figyeljen magára. Nekem a nőies nők tetszenek...Ha festi a haját ne legyen lenőve, szemödök rendszeres karbantartása. Ne legyen szőrös se a lába, se a karja. Intim helyen ki hogy szereti, de sztem ne úgy ahogy az Isten megadta. Legyen jó illata, legyen szépen, stílusosan felöltözve. Legyenek szépek a fogai. Haja ápolt, 2-3 naponta mossa meg. Bőre szép, fényes...
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!