Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit értesz az alatt, hogy egy...

Mit értesz az alatt, hogy egy nő igényes?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen fürdik, jó illatú, fényes, szépen fésült haja van és ne legyen korpás, kócos. Ne legyen büdös!!!

Ne legyenek elhalt hámsejtek az arcán, ne legyen zsíros a bőre. Ne legyen összenőtt bozontos szemöldöke.

A körmei legyenek ápoltak.

Ne hordjon igénytelen, szakadt ruhákat.

2009. márc. 21. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt értem amit az első mondott, észben. nekem ez még azt is, hogy egy férfitól van neki sok midenre szüksége, arra hogy odafigyeljenek rá, akármiylen kis apróságokban :D
2009. márc. 21. 13:59
 3/7 A kérdező kommentje:
És, hogy álltok a szőrtelenítéssel(pl télen) vagy hozzátartozik az igényességhez a gyakori manikűr, pedikűr, fodrász...?
2009. márc. 21. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

hát még nem igazán vagyok nő, mivel csak 14 vok. de azért minden nap fürdök, szeretem ha szépek a köremim(nem járok manikűröshöz), az meg fő pont hogy ne legyek büdös, a hajam általában nem kócos(csak akkor ha összekócolják a suliban), a bőröm nem zsíros.

szőrteleníteni lent még nem szoktam, a hónaljamat pedig hetente, emrt még nincs oylan státuszban hogy nagyon nől, ekkor is csak 3-4 kellemetlen szál van.

2009. márc. 21. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ja és fodrászhoz is nyíratkozni 2-2,5 hónaponta járok.

manikűr pedikűr még nem - utolsó válszoló

14/L

2009. márc. 21. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen szőrtleneítse magát a hónaljnál és a lábakon is, pl. ha leveszi a nadrágját ne kacsingassanak már fél-1 centis szőrőkkel. Intim részen ki hogy akarja.
2009. márc. 21. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

Legyen ápolt, tiszta, figyeljen magára. Nekem a nőies nők tetszenek...Ha festi a haját ne legyen lenőve, szemödök rendszeres karbantartása. Ne legyen szőrös se a lába, se a karja. Intim helyen ki hogy szereti, de sztem ne úgy ahogy az Isten megadta. Legyen jó illata, legyen szépen, stílusosan felöltözve. Legyenek szépek a fogai. Haja ápolt, 2-3 naponta mossa meg. Bőre szép, fényes...

18/l

2009. márc. 21. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!