Tegnap vettem epilátort. Mire figyeljek a használatánál?
Figyelt kérdés
teljesen kezdő vagyok, így érdekelne a tapasztalatok, hogy kezdőként mire érdemes figyelni, hogy kellene nekifogni. Gondolom az első alkalommal nagyon fog fájni, mert eddig olyan 10-15 éve csak borotvát használtam. Esetleg vmi tipp, hogyan lehetne enyhíteni a fájdalmat?2011. jún. 12. 08:19
1/3 anonim válasza:
A bokádtól kezd fölfelé irányban ,és lassan haladj,ne turbóval mert otthagy pár szálat,a bőrödet közben feszítsd be.Eleinte kicsit fájdalmas lessz de majd megszokod.
2/3 anonim válasza:
ja utána kend be testápolóval.Amúgy milyet vettél?link?
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ :) te mi mindenedet epilálod? ma kipróbáltam, de csak egy darabon, mert épp készültem napozni az előtt nem akartam..nem volt nagyon fájdalmas a lábamon, viszont szeretném majd a hónaljamat és a bikinivonalat is..szerintem az nagyon fájdalmas?
2011. jún. 12. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!