Miért pattan le egy nap után a körömlakk?
Figyelt kérdés
Egy ideje,ha kifestem a körmöm csupán egy napig bírja,másnap már elkezd lepattogni. Nem a körömlakk miatt van,mert régóta ugyan azt a márkát használom és máskor nem volt gond.Lejárva sincsenek,szinte minden lakkom új.Van valami termék,amit tapadást biztosít a körömlakknak? Vagy egyéb praktika?2011. jún. 11. 13:43
1/3 anonim válasza:
Mert nem szereted a sajtot, és nem elégítettél ki elég kecskét!
2/3 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést,hogy hülyeségeket írjanak alá.
2011. jún. 11. 14:25
3/3 anonim válasza:
Először is.
Zsírtalanítjuk a körmöt, vagy ha nincs polírozva, akkor bufferral enyhén felbolyhozzuk a felületét. Utána alapozó lakk, körömlakk 2 rétegbe és fedőlakk, természetesen mindegyik jó minőségű legyen, én Crystal Nailst használok és annál nincs jobb fedőlakk és körömlakk, vagy jó az OPI is.
Azért lehet ez, mert túl zsíros a körmöd például, lehet ez hormonváltozástól is, általában, akinek zsíros a haja, annak a körme is.
Egyébként , ez óhatatlan szerintem én professzionális termékekkel lakkozom a körmöm, szalon módra, de ha otthon pucolni kell valamit, vagy belenyúlok valamibe, nekem is lepattan, hiába minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!